Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Η Σοφία Νικολάου στο newsit.gr

Εκλογές 2019 – Η Σοφία Νικολάου στο newsit.gr

«Θα πετύχουμε την αυτοδυναμία, αλλά πρέπει πρώτα να καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος υπέρ μας στην κάλπη», δηλώνει στο newsit.gr η Σοφία Νικολάου, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας.

Όπως τονίζει, δεν πρέπει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου να προκύψει ακυβερνησία, διότι θα φέρει τον Αλέξη Τσίπρα ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και την απλή αναλογική που αναμένεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το σχηματισμό κυβέρνησης.

«Πρέπει όλοι να ψηφίσουν πρώτα και μετά να κάνουν τα μπάνια τους», προσθέτει η κυρία Νικολάου, η οποία χαρακτηρίζει την οικονομία και την ασφάλεια ως τα δύο μεγάλα στοιχήματα της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Χαρακτηρίζει ως συγκεκριμένο και κοστολογημένο το σχέδιο της ΝΔ και ως μονόδρομο τη μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ ειδικά για την περιφέρειά της, την Α’ Αθήνας, επισημαίνει πως οι δύο βασικές προτεραιότητες, εκτός από το αίσθημα ασφάλειας, είναι η καθαριότητα και οι δουλειές, προσβλέποντας ασφαλώς και στη συνεργασία του νέου δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις