Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις του δεύτερου γύρου!

Εκλογές 2019: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις του δεύτερου γύρου!
Φωτογραφία: Intime

Μπακογιάννης στην Αθήνα, Πατούλης στην Αττική, Ζέρβας στην Θεσσαλονίκη, Μώραλης στον Πειραιά.
Στο πλευρό των ηττημένων ο Τσίπρας, πανηγυρίζει για το 11/13 στις περιφέρειες ο Μητσοτάκης
Νικήτρια όλων η αποχή, δεν πήγαν να ψηφίσουν οι 2 στους 3.
Απόλυτο θρίλερ η εκλογή νέου δημάρχου στα Γιάννενα.
Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις μέσα από το live blogging του newsit.gr.

Εκλογές 2019 λοιπόν! Το… δεύτερο εκλογικό ημίχρονο ξεκίνησε από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής, 02.06.2019 και ήδη έχουμε την πρώτη ασφαλή εκτίμηση για τα αποτελέσματα από τις επαναληπτικές εκλογές.

Η ΝΔ επικρατεί κατά κράτος στις περισσότερες Περιφέρειες και Δήμους και οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν μέσα από το live blogging του newsit.gr

 

Εκλογές 2019: Αποθεώθηκε ο Τσίπρας στην Κυψέλη

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον Αλέξη Τσίπρα το πρωί της Κυριακής, 02.06.2019, όταν άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη. Του φώναζαν «Είμαστε μαζί σου» και «Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός». Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το εκλογικό τμήμα είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα, κόσμος εμφανώς περισσότερος από αυτόν που περίμενε τον πρωθυπουργό την πρώτη Κυριακή.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την άφιξη του φαινόταν ευδιάθετος αλλά δεν έκανε δηλώσεις. Κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα ο πρωθυπουργός μιλώντας στους δημοσιογράφους έστειλε μήνυμα στήριξης των προοδευτικών υποψηφίων στις εκλογές.

«Οι επιλογές μας είναι κρίσιμες και γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες να επιλέξουν προοδευτικούς υποψήφιους απέναντι στους εκπροσώπους της συντήρησης» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνοντας από το 172ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν δημάρχους και περιφερειάρχες, οι οποίοι «έχουν το κύρος να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Επαναληπτικές εκλογές: Μαζί με την σύζυγό του ο Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε παράλληλα μήνυμα στους πολίτες για συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν για να εκλέξουν δημάρχους και περιφερειάρχες. Να συμμετάσχουν στη γιορτή της δημοκρατίας, ιδίως στις περιοχές όπου έχει στηθεί μία κάλπη. Καλή ψήφο σε όλους και σε όλες».

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν και η συζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Και στο ΚΙΝΑΛ… χαμός!

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μονοπωλούν το ενδιαφέρον, μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε σήμερα… το γάντι και επιτέθηκε στον πρώην αρχηγό του κόμματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Twitter δεν… χαρίστηκε σε κανέναν και ένα νέο πάρτυ στήθηκε στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις