Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: «Δε χαρακτηρίζομαι από σκληρό ροκ – Καμιά φορά χρειάζονται σκληρές αλήθειες»

Η αναμενόμενη, όπως τη χαρακτήρισε το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, στήριξη του Ανδρέα Λοβέρδου στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, φέρνει ανακατατάξεις αλλά και γκρίνια.

Ωστόσο, η μεγάλη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών, από τη μία πλευρά έφερε έναν αέρα ανανέωσης στο κόμμα και γενικότερα στο πολιτικό σκηνικό και, από την άλλη, προκάλεσε την αντίδραση του έτερου διεκδικητή της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος, ως πρώην πρωθυπουργός, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και γιος του ιδρυτή του, βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της δεύτερης Κυριακής.

«Κάνω αγώνα αξιών»

«Πάντα στη ζωή μου είναι η αφοσίωσή μου σε αξίες. Δίνω τις μάχες όχι μόνο για την επιδίωξη κάποιου αξιώματος όμως βεβαίως θέλω να έχω τη δυνατότητα να ηγηθώ αυτής της παράταξης, γιατί πιστεύω ότι μπορώ. Ωστόσο, ο αγώνας μου είναι αρχών», είπε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, σημείωσε ότι συνέβαλε «στη μεγάλη συμμετοχή» των πολιτών στις κάλπες, φέρνοντας, όπως είπε, «κάτι διαφορετικό».

Click4more: Γερουλάνος για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Προτείνει Παπανδρέου για επικεφαλής της ΚΟ αν εκλεγεί Πρόεδρος ο Ανδρουλάκης

«Ο κόσμος θέλει κάτι διαφορετικό. Δεν είναι ευχαριστημένοι οι προοδευτικοί πολίτες ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη ΝΔ. Ο κόσμος έχει την ελπίδα για νέα πολιτική από τη δική μας παράταξη».

Γιώργος Παπανδρέου: «Δε χαρακτηρίζομαι από σκληρό ροκ»

Σχετικά με την τακτική του να «φθείρει» ουσιαστικά τον συνυποψήφιό του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε:

«Δε χαρακτηρίζομαι από το σκληρό ροκ. Καμία φορά χρειάζονται σκληρές αλήθειες. Θα ήθελα αυτά τα θέματα που αφορούν τον κόσμο να είναι θέματα μιας μεγάλης δημόσιας συζήτησης».

Πηγή: Mega.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 18
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2