Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος από την ΚΕΦΕ όχι από τη γραμματεία

Μετά την παραίτηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη από την προεδρία του κόμματος, με δηλώσεις του και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έξω από τη Συγγρού ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΚΕΦΕ και όχι από τη θέση του γραμματέα του κόμματος.

Με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε πως κωλύεται να συνεχίσει να προεδρεύει της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος και κατά συνέπεια, κάτι άλλωστε που ζητούσε η πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος.

Ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε πως αναλαμβάνει το μερίδιο της πολιτικής ευθύνης που του αναλογεί και στόχος πλέον στη Νέα Δημοκρατία είναι η αποφόρτιση του κλίματος και η επίσπευση της εκλογικής διαδικασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε την παραίτησή του από την ΚΕΦΕ και όχι από τη θέση του γραμματέα του κόμματος.

Σύμφωνα με το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας τη θέση του κ. Παπαμιμίκου παίρνει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος κ. Πλακιωτάκης ο οποίος όμως ήδη διαδέχεται στη θέση του προέδρου του κόμματος τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
15
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος