Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζει «ξεσκόνισμα» στο κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης – Η χαρακτηριστική κίνηση που έκανε μιλώντας για Φίλη και Ομπρέλα

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να υπόσχεται… ξεσκόνισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που αναδειχτεί νικητής στις κυριακάτικες (22.9.2023) εκλογές του κόμματος.  

Παραχωρώντας δηλώσεις στη Δράμα, όπου πραγματοποιεί περιοδεία στο πλαίσιο την εκστρατείας του για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον συγκεκριμένων των στελεχών του κόμματος και υπονόησε ότι έρχονται διαγραφές εάν πάρει το χρίσμα. 

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Νίκου Φίλη περί παλιάς συνεργασίας του με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Ο κ. Φίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει και είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα». 

«Τον είχα γνωρίσει (σ.σ. τον κ. Μητσοτάκη) προσωπικά στην Ομογένεια (σ.σ. στις ΗΠΑ) για μερικά χρόνια, σε προσωπικό επίπεδο, αυτό. Έχω να του μιλήσω εδώ και χρόνια. Ουδέποτε ήμουν συνεργάτης του. Οι πρωθυπουργός καθώς και το επιτελείο του, έχει διαψεύσει ότι ήμουν συνεργάτης του», συμπλήρωσε. 

«Η “Ομπρέλα” (σ.σ. τάση με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο) είναι ενάντιά μου για κάποιον λόγο, αντί να αφουγκράζεται τον ενωτικό μου λόγο. Δεν με πειράζουν οι επιθέσεις, τις “ξεσκονίζω” από την Κυριακή το βράδυ…», επεσήμανε, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση… ξεσκονίσματος του ώμου του.

Δείτε το στο 1:30: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος 6
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης 5