Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζει «ξεσκόνισμα» στο κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης – Η χαρακτηριστική κίνηση που έκανε μιλώντας για Φίλη και Ομπρέλα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζει «ξεσκόνισμα» στο κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης – Η χαρακτηριστική κίνηση που έκανε μιλώντας για Φίλη και Ομπρέλα

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να υπόσχεται… ξεσκόνισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που αναδειχτεί νικητής στις κυριακάτικες (22.9.2023) εκλογές του κόμματος.  

Παραχωρώντας δηλώσεις στη Δράμα, όπου πραγματοποιεί περιοδεία στο πλαίσιο την εκστρατείας του για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον συγκεκριμένων των στελεχών του κόμματος και υπονόησε ότι έρχονται διαγραφές εάν πάρει το χρίσμα. 

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Νίκου Φίλη περί παλιάς συνεργασίας του με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Ο κ. Φίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει και είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα». 

«Τον είχα γνωρίσει (σ.σ. τον κ. Μητσοτάκη) προσωπικά στην Ομογένεια (σ.σ. στις ΗΠΑ) για μερικά χρόνια, σε προσωπικό επίπεδο, αυτό. Έχω να του μιλήσω εδώ και χρόνια. Ουδέποτε ήμουν συνεργάτης του. Οι πρωθυπουργός καθώς και το επιτελείο του, έχει διαψεύσει ότι ήμουν συνεργάτης του», συμπλήρωσε. 

«Η “Ομπρέλα” (σ.σ. τάση με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο) είναι ενάντιά μου για κάποιον λόγο, αντί να αφουγκράζεται τον ενωτικό μου λόγο. Δεν με πειράζουν οι επιθέσεις, τις “ξεσκονίζω” από την Κυριακή το βράδυ…», επεσήμανε, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση… ξεσκονίσματος του ώμου του.

Δείτε το στο 1:30: 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις