Πολιτική

Ενόχληση στις ΗΠΑ από την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα

Το σχόλιο μέσω mail Αμερικανού αξιωματούχου έδειξε την ενόχληση της Ουάσιγκτον για την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στη Μόσχα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Mega στις ΗΠΑ Μ. Ιγνατίου ο Αμερικανός αξιωματούχος ανέφερε:“έχουμε κάνει σαφές ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ως να μην συμβαίνει τίποτα με την Ρωσία. Έχουμε κάνει σαφές στους εταίρους μας ότι πρέπει να συνεχιστεί η πίεση προς τη Ρωσία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της συμφωνίας του Μινσκ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
69