Πολιτική

Επεισόδιο στη ΔΕΘ! Πήραν… σηκωτό μικροομολογιούχο – Φωνές και ένταση

- Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε λίγο αφού ο πρωθυπουργός έφτασε στο χώρο της έκθεσης για να επισκεφτεί περίπτερα
- Προσπάθησε να τον πλησιάσει αλλά άνδρες της ασφάλειας τον έβγαλαν εκτός
- «Δεν έχω να πάρω φάρμακα! Δεν ντρέπεστε;» φώναζε στους άνδρες ασφαλείας που τον απομάκρυναν
- «Γιατί δεν συνεργάζεσαι με τον Σαμαρά;» είπε ένας άνδρας στον Αλέξη Τσίπρα πριν τον βγάλουν από την αίθουσα
- «Θα εξηγήσω μετά» είπε αστειευόμενος ο πρωθυπουργός
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα αφού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να επιθεωρήσει τα περίπτερα της ΔΕΘ. Ένας άνδρας, που έχασε τα χρήματά του όταν έγινε το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, ήταν εκεί και θέλησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του απεσταλμένου του newsit.gr στη ΔΕΘ, Κώστα Στάμου είναι χαρακτηριστικές για το πως… ενήργησαν οι άνδρες της ασφάλειας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε φωνάζοντας και δεν ηρέμησε ούτε όταν πια τον έβγαλαν από το χώρο της έκθεσης.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο άνδρας φώναξε έξαλλος στους αστυνομικούς που τον απομάκρυναν: «Εγώ δούλεψα για σένα είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».

Στο μεταξύ, σημειώθηκε κι άλλο ένα μικροεπεισόδιο, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου της Ρωσίας. Ένας άνδρας, όπως γράφει το seleo.gr κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φωνάζει στον Αλέξη Τσίπρα “γιατί δεν συνεργάστηκες με τον Σαμαρά;”, πριν οι άνδρες της ασφάλειας τον βγάλουν από την αίθουσα.

“Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά… Αυτά συμβαίνουν” είπε γελώντας ο Αλέξης Τσίπρας. Δείτε τη στιγμή στο 1:23 του video από το voria.gr

Νωρίτερα, όταν ο πρωθυπουργός έφτασε στο εργοτάξιο του Μετρό για να επιθεωρήσει τα έργα, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών είχε σηκώνει πανό για να διαμαρτυρηθεί για το… Μετρό.

Ο καταστηματάρχης βρέθηκε στο σημείο με τρις κόρες του και σήκωσε ένα πανό το οποίο έγραφε: “Kύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνατε για μας τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το μετρό;”. Ο Ζαφείρης Τζούτζιας, από το 2009 αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω των εργοταξίων και μια αποζημίωση που του είχε τάξει η κυβέρνηση επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη, δεν την έχει πάρει ποτέ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 123
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 17
Γιάννης Λοβέρδος: «Ανυπόστατα» τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα – «Η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν»
Ο υφυπουργός Εξωτερικών για τις νέες κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις αντιδράσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) - «Αδιανόητο» να επιχειρήσει η Αγκυρα να εμποδίσει την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Γιάννης Λοβέρδος 7
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα