Πολιτική

Επεισόδιο στη ΔΕΘ! Πήραν… σηκωτό μικροομολογιούχο – Φωνές και ένταση

- Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε λίγο αφού ο πρωθυπουργός έφτασε στο χώρο της έκθεσης για να επισκεφτεί περίπτερα
- Προσπάθησε να τον πλησιάσει αλλά άνδρες της ασφάλειας τον έβγαλαν εκτός
- «Δεν έχω να πάρω φάρμακα! Δεν ντρέπεστε;» φώναζε στους άνδρες ασφαλείας που τον απομάκρυναν
- «Γιατί δεν συνεργάζεσαι με τον Σαμαρά;» είπε ένας άνδρας στον Αλέξη Τσίπρα πριν τον βγάλουν από την αίθουσα
- «Θα εξηγήσω μετά» είπε αστειευόμενος ο πρωθυπουργός
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα αφού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να επιθεωρήσει τα περίπτερα της ΔΕΘ. Ένας άνδρας, που έχασε τα χρήματά του όταν έγινε το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, ήταν εκεί και θέλησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του απεσταλμένου του newsit.gr στη ΔΕΘ, Κώστα Στάμου είναι χαρακτηριστικές για το πως… ενήργησαν οι άνδρες της ασφάλειας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε φωνάζοντας και δεν ηρέμησε ούτε όταν πια τον έβγαλαν από το χώρο της έκθεσης.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο άνδρας φώναξε έξαλλος στους αστυνομικούς που τον απομάκρυναν: «Εγώ δούλεψα για σένα είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».

Στο μεταξύ, σημειώθηκε κι άλλο ένα μικροεπεισόδιο, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου της Ρωσίας. Ένας άνδρας, όπως γράφει το seleo.gr κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φωνάζει στον Αλέξη Τσίπρα “γιατί δεν συνεργάστηκες με τον Σαμαρά;”, πριν οι άνδρες της ασφάλειας τον βγάλουν από την αίθουσα.

“Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά… Αυτά συμβαίνουν” είπε γελώντας ο Αλέξης Τσίπρας. Δείτε τη στιγμή στο 1:23 του video από το voria.gr

Νωρίτερα, όταν ο πρωθυπουργός έφτασε στο εργοτάξιο του Μετρό για να επιθεωρήσει τα έργα, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών είχε σηκώνει πανό για να διαμαρτυρηθεί για το… Μετρό.

Ο καταστηματάρχης βρέθηκε στο σημείο με τρις κόρες του και σήκωσε ένα πανό το οποίο έγραφε: “Kύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνατε για μας τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το μετρό;”. Ο Ζαφείρης Τζούτζιας, από το 2009 αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω των εργοταξίων και μια αποζημίωση που του είχε τάξει η κυβέρνηση επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη, δεν την έχει πάρει ποτέ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πόλεμος» ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ: Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει η Παπαδοπούλου κατά του Κωνσταντόπουλου – «Ούτε βήμα πίσω»
Νέα ανάρτηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία για εξύβριση και εκφοβισμό - Αιχμές προς τη Χαριλάου Τρικούπη και τον Νίκο Ανδρουλάκη
Άννα Παπαδοπούλου, ΕΛΑΣ 13
Μπακογιάννης κατά Δούκα για τη Γκράβα: «Εμφανίζεται στις κάμερες στα εύκολα και εξαφανίζεται στα δύσκολα»
Σκληρή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για την ασφάλεια των μαθητών, τις καθυστερήσεις στους ελέγχους και την αναστολή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο στόχαστρο της WSJ: Πίεζε δωρητή να της καταθέσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της – Η στήριξη Ρούμπιο και τα ερωτήματα
Η Χριστίνα Κοραή, μιλώντας στο Live News, σχολίασε το νέο δημοσίευμα – Η απουσία προσωπικής απάντησης της πρέσβειρας και η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία Παπαδοπούλου: «Με αποκάλεσε σκουπίδι» – Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου
Το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη παραδέχεται τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης και υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη - «Αναγνωρίζω το λάθος μου», «Εργαλειοποιεί το περιστατικό»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους» – «Θα πληρώσετε την αλαζονεία σας στις εκλογές»
Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - Οι τροπολογίες για μείωση ΦΠΑ στα μικρά νησιά και ενίσχυση των αλιέων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
9
Νέα επίθεση Σαμαρά μέσω Τσιούτσια: «Ιδεολογική μετάλλαξη» στη ΝΔ – «Ο κόσμος πιέζει για πολιτικές πρωτοβουλίες»
Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την οικονομία, την Κάσο και την «παρακμή» της χώρας - «Αντί να αποπεμφθεί ο Γεραπετρίτης, διαγράφηκε ο Σαμαράς» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος
Αντώνης Σαμαράς
16