Πολιτική

Επιμένει ο Άδωνις: “Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι φασίστες κανονικοί”

Μετά την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ με σχετική ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε και με νέες δηλώσεις και έδειξε πως δεν παίρνει τίποτα πίσω.

Μιλώντας στο κανάλι Κontra δήλωσε πως ουδέποτε είχε την παραμικρή αμφιβολία πως ο ΣΥΡΙΖΑ “είναι ένα κόμμα με ιδεολογία ολοκληρωτισμού. Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για ακροδεξιό παραλήρημα, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης: “αυτοί είναι φασίστες κανονικοί. Τι άλλο είναι ένας φασίστας από αυτό;

Και συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στηρίζοντας αυτό τον χαρακτηρισμό στο γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβεται, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, τη διάκριση των εξουσιών “να μην καταλαβαίνεις τα όριο νομοθέτησης ενός υπουργού;”.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα δήλωσε χαρακτηριστικά: “θα τον πληρώνουμε για πολλές δεκαετίες αυτόν τον τύπο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης
Ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα με την κυβέρνηση – Στο επίκεντρο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
«Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν και κακόβουλα διαστρεβλώνουν λόγω του πανικού τους, είναι ότι οκτώ στόχοι απάντησαν αν άνοιξαν ή όχι τα μηνύματα και από αυτούς οι πέντε είπαν ναι. Οι υπόλοιποι 79 κρύβονται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης