Πολιτική

Επίσκεψη Παπανδρέου σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Το Τελ Αβίβ θα είναι ο πρώτος σταθμός της...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

επίσκεψης του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρεζ. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄ και αμέσως μετά θα πάει για προσκύνημα στο Ναό του Παναγίου Τάφου.

Την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός θα έχει γεύμα εργασίας με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπένιαμιν Νετανιάχου και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ και την αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας.

Το απόγευμα, θα αναχωρήσει για τη Ραμάλα, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και τον πρωθυπουργό.

Πηγαίνοντας στο Τελ Αβίβ, ο Γ. Παπανδρέου θα παραμείνει για λίγες ώρες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Χριστόφια και θα συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Αγρυπνούμε, αλλά δεν ανησυχούμε – Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις από θέση ισχύος»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης