Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Έρχεται… τετ α τετ Τσίπρα – Λεβέντη!

Έρχεται… τετ α τετ Τσίπρα – Λεβέντη!

Όχι στην Αθήνα όμως, αλλά στη Νέα Υόρκη όπου θα βρεθούν τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης! Μπορεί το δείπνο με τα γεμιστά της Νατάσας (σ.σ. σύζυγος του κ. Λεβέντη) να μην έγινε, αλλά φαίνεται πως το τετ α τετ δεν θα αργήσει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη «Παρασκήνια» στην Εφημερίδα των Συντακτών, ετοιμάζει βαλίτσες για να βρεθεί στη Νέα Υόρκη από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, διάστημα που θα βρίσκεται στο “Μεγάλο Μήλο” και ο Αλέξης Τσίπρας για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο Βασίλης Λεβέντης προσκλήθηκε να παραβρεθεί σε οικονομικό forum στο οποίο θα πάρουν μέρος 20 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, ανάμεσά τους και ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Και αφού θα βρεθούν την ίδια περίοδο στις ΗΠΑ, δεν αποκλείεται Αλέξης Τσίπρας και Βασίλης Λεβέντης να έχουν συνάντηση. Άλλωστε, το δείπνο στο οποίο είχε προσκαλέσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, με μενού γεμιστά από τα χέρια της συζύγου του Νατάσας και ψητά ψάρια, δεν έγινε εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος του πρωθυπουργού, όπως φέρεται να του είπε ο κ. Τσίπρας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε