Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου γυρίσματα – Χθες κατηγορούσε τον Τσίπρα για εκτροπή και σήμερα κάνουν κοινό αγώνα!

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

– “Με τον Πρωθυπουργό μάς συνδέει σχέση συντροφικότητας”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής
– Για τις 12:30 ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
– Στις 12:20 έφτασε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου – Μετά τις 12.30 η Πρόεδρος
– Η κα Κωνσταντοπούλου είναι από τους βουλευτές που ψήφισαν και δεύτερη φορά κατά της κυβέρνησης
– Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για εκτροπή κατά την ομιλία της στη Βουλή
– Στις 18:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται! Τι κι αν χθες κατηγορούσε τον Πρωθυπουργό για εκτροπή; Σήμερα ήταν μια άλλη μέρα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έκανε στροφή 360 μοιρών, και χαρακτήρισε “σύντροφο” τον Αλέξη Τσίπρα. 

“Με τον Πρωθυπουργό μάς συνδέει σχέση συντροφικότητας, ειλικρίνειας και η κοινή διάθεση, δέσμευση και ηρεμία να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού, την προοπτική του τόπου και τη συνοχή της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, που πολλοί θα επιθυμούσαν να δουν να διαρυγνύεται”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής, μετά τη δίωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, και όσοι έμειναν με… ανοιχτό το στόμα, έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους!

Λίγο πριν από την επίσημη δήλωσή της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε… συστάσεις στους δημοσιογράφους να δείχνουν μεταξύ τους “περισσότερη συναδελφικότητα, όπως η Αριστέρα”, μια ατάκα που δεν θα μπορούσε να περάσει στο “ντούκου”, μιας και είναι -εδώ και πολλές ημέρες- γνωστό το εμπόλεμο κλίμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι τεταμένες σχέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα.

“Είχαμε μια ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον Πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αλλά και για τις θεσμικές πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναληφθούν σε σχέση με την προστασία εκείνων που είναι αδιαπραγμάτευτα δικαιώματα του λαού και τη θωράκιση της Δημοκρατίας που δοκιμάζεται σκληρά στην Ευρώπη με θύμα την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό”, είπε αρχικά η Πρόεδρος της Βουλής.

Και συνέχισε: “Με τον Πρωθυπουργό μάς συνδέει σχέση συντροφικότητας, ειλικρίνειας και η κοινή διάθεση, δέσμευση και ηρεμία να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού, την προοπτική του τόπου και τη συνοχή της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, που πολλοί θα επιθυμούσαν να δουν να διαρυγνύεται.

Επιπλέον, η πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι εξέθεσε στον πρωθυπουργό εκείνα που κατά την άποψή της “αποτελούν βήματα και πρωτοβουλίες σε σχέση ιδίως με την άμυνα της χώρας ως προς την δαμόκλειο σπάθη του χρέους”. Υπογράμμισε με “απερίφραστο τρόπο” ότι “είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση και του πρωθυπουργού και η δική μου στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού,της λαϊκής κυριαρχίας και της λαϊκής ετυμηγορίας”.

Η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ακόμη ότι “σε τέτοιες στιγμές όπου δοκιμάζονται και οι θεσμικές εκπροσωπήσεις και οι πολιτικές τοποθετήσεις, έχει σημασία οι εκπρόσωποι ακριβώς των θεσμών να μπορούν με ειλικρίνεια, με αμεσότητα, ακόμη κι αν έχουν διαφορετικές απόψεις ή προσεγγίσεις, να μιλούν με ευθύτητα, να συνεννοούνται και να καταλήγουν σε λύσεις”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε