Κυριακή, 16 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2024 – Στέφανος Κασσελάκης: Περιοδεία στον Πειραιά, συνάντηση με Μώραλη και συναυλία

Ευρωεκλογές 2024 – Στέφανος Κασσελάκης: Περιοδεία στον Πειραιά, συνάντηση με Μώραλη και συναυλία
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Περιοδεία στον Πειραιά πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και στελέχη του κόμματος. Τον κ. Κασσελάκη συνόδευε ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης είχε τυχαία συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα για θέματα που αφορούν την πόλη.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λόγω και της σχέσης του με τη ναυτιλία, εξέφρασε μεγάλο ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης παραβρέθηκε και στη συναυλία που είχε διοργανώσει ο Δήμος Πειραιά στην πλατεία Κοραή.

Στον Πειραιά με βολές κατά της κυβέρνησης

Η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου και Σωτήρος Διός, με τον ίδιο να περιοδεύει στους εμπορικούς δρόμους και να συνομιλεί με πολίτες καταναλωτές και καταστηματάρχες επαγγελματίες, εστιάζοντας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Κασσελάκης έφερε στο επίκεντρο τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αντιμετώπιση της ακρίβειας και τις ελαφρύνσεις που προβλέπει για την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών η φορολογική πρόταση που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους.

Μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν όταν μία καλλιτέχνης ερμήνευσε το τραγούδι σύμβολο κατά των γυναικοκτονιών, «Τραγουδάμε Δίχως Φόβο» (Cancion Sin Miedo) που συνέθεσε η Μεξικανή Vivir Quintana.

φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις