Πολιτική

Γιατί άκουσε με καθυστέρηση τα κάλαντα ο πρωθυπουργός – ΦΩΤΟ

Κόσμος και ντουνιάς πέρασε σήμερα από το Μέγαρο Μαξίμου για να πει τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στην σύζυγό του Γεωργία.

Όσα μέλη χορωδιών έλεγαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό έφευγαν και με μια ευχετήρια κάρτα υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε ο πρωθυπουργος Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγο του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Πρώτα έψαλλε τα κάλαντα στον πρωθυπουργό ο σύλλογος “Νέοι Ορίζοντες” του δήμου Ευρώτα Λακωνίας.
Το πρωθυπουργό ζεύγος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και η υπεύθυνη του συλλόγου έδωσε στον κ. Σαμαρά το βραβείο Λιόπετρα που ειναι χαρακτηριστικό της Μάνης, καθώς πρόκειται για ενα κλαδί ελιάς πάνω σε μια πέτρα.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός άκουσε τα κάλαντα απο την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και απο προσκόπους και συγκεκριμένα απο το Σώμα Ελλήνων Οδηγών.
Ο πρωθυπουργος άκουσε τα κάλαντα με μια μικρή καθυστέρηση καθώς, όπως ο ίδιος ανεφερε στους δημοσιογράφους, μιλούσε με τον πρωθυπουργό της Κίνας.
“Μου ειπε να μεταφέρω στον ελληνικό λαό τις ευχές του”, είπε ενω σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτη την τηλεφωνική επικοινωνία έγινε συζήτηση για την επένδυση της Cosco και το ενδιαφέρον των Κινέζων για την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων.



ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «μπιφ» Παύλου Μαρινάκη - «Ριζοσπάστη» και η ερώτηση της ΕΦΣΥΝ που δεν απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ο χρόνος είναι περιορισμένος»
Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου του πρωθυπουργού, ωστόσο, ακούστηκε δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη να λέει ότι «για τρίτη χρονιά ο Ριζοσπάστης αποκλείεται, διαμαρτυρόμαστε εντόνως»
Κυριάκος Μητσοτάκης
3