Πολιτική

Γιώργος Κυριόπουλος: Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θάνατό του προκάλεσε αντίδραση του γιου του

Ο Γιάννης Κυριόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες ενώ ήταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ Covid. Ένα tweet του Γιώργου Κύρτσο που συνέδεε το θάνατό του με τον τριπλό εμβολιασμό και πιθανά προβλήματα στο ΕΣΥ.

Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή, που πρόσφατα διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, προκάλεσε την αντίδραση του γιου του Γιάννη Κυριόπουλου, ο οποίος απάντησε στον Γιώργο Κύρτσο πως ο πατέρας του ήταν ανοσοκατεσταλμένος λόγω του καρκίνου που αντιμετώπιζε.

Ο Γιώργος Κύρτσος έγραψε στο twitter πως ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας ήταν τριπλοεμβολιασμένος. Σχολίασε ότι το ποσοστό των ασθενών που έχουν κάνει τρεις δόσεις εμβολίου αλλά νοσηλεύονται σε ΜΕΘ ή πεθαίνουν από Covid, ανεβαίνει.

«Είναι θέμα διάρκειας εμβολίου; Έγιναν λάθη σε συντήρηση; Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ; Χρειάζονται μέτρα; Ο Μητσοτάκης δεν ασχολείται».

Ο Ηλίας Κυριόπουλος, γιος του εκλιπόντος καθηγητή, απάντησε στον Γιώργο Κύρτσο πως ο πατέρας του «ήταν ανοσοκασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου». Και ξεκαθάρισε πως «δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 15
«Βεντέτα» κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: Νέα αντιπαράθεση για τα Βορίζια και τα «εγκλήματα τιμής» με αφορμή τις δηλώσεις Φλωρίδη
Κυβέρνηση: «Αρκούσε μια συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Έστω και τώρα, ας την πει. Ποτέ δεν είναι αργά» - ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχουν «εθιμικές» ανθρωποκτονίες;»
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου