Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Εξωθεσμικά κέντρα και παράγοντες της δεξιάς παρεμβαίνουν στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία ΚΙΝΑΛ

«Τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουν οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης μας και όχι οποιοσδήποτε άλλος», αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου.

Αφορμή για αυτή την ανακοίνωση στάθηκαν δημοσιεύματα και αρθρογραφία, που αμφισβητούν, σύμφωνα με το επιτελείου του πρώην πρωθυπουργού, τη δημοσκοπική άνοδο του Κινήματος Αλλαγής συνολικά και επικρίνουν έντονα τον ίδιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «την τελευταία περίοδο πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της δεξιάς».

Τονίζεται ακόμη, ότι «με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της παράταξης μας και ιδιαιτέρως εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων, είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της παράταξής μας συνολικά».

Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα «επιχειρούν να καλλιεργήσουν την άποψη ότι η άνοδος που εμφανίζει το Κίνημα Αλλαγής στις έρευνες, είναι παροδική».

Επίσης, υπογραμμίζεται πως «η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής όχι μόνον είναι πασιφανής, αλλά και θα συνεχίσει ακόμη περισσότερο αυξανόμενη, όπως προκύπτει και από την ανταπόκριση και τη στάση των συμπολιτών μας στις περιοδείες και τις επαφές των υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματός μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες