Πολιτική

Η ελληνική οικονομία στο επίκεντρο της ομιλίας Σαμαρά

Ο Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο συνέδριο που διοργανώνει η εφημερίδα “Die Welt” στο Βερολίνο, αναφέρθηκε στα θέματα που θα συζητηθούν.

Αναφερόμενος στο συνέδριο, που μετέχουν επίσης η Άγκελα Μέρκελ και ο Μάριο Ντράγκι, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι: “Απόψε θα συζητήσουμε για την Ευρώπη της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης”.

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ακόμη ότι ο ίδιος θα αναλύσει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, ενώ θα μιλήσει και για την “αλληλεγγύη που δείχνουν πλέον οι ξένοι στην Ελλάδα και στην προοπτική της”.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός, Νότης Μηταράκης. Αύριο, ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στην καγκελαρία, όπου θα συναντηθεί με την κ. Μέρκελ. Νωρίτερα θα συναντήσει τον πρώην αντικαγκελάριο και υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Χανς Ντίτριχ Γκένσερ, ο οποίος έγραψε το αφιέρωμα στον πρωθυπουργό στην εφημερίδα «Der Handelsblatt», η οποία ανακήρυξε τον κ. Σαμαρά «πολιτικό της χρονιάς» για το 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τσακώθηκε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής επειδή της έκανε παρατήρηση για τον χρόνο: «Είστε οι χειρότεροι φασίστες»
Κόκκινο χτύπησε η ένταση στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (16.7.25) κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας,...
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Μουρμούρα» στο ΠΑΣΟΚ γιατί καθυστέρησαν να καταθέσουν την πρόταση για Προανακριτική: «Μας έπιασαν στον ύπνο»
Πολλοί κάνουν λόγο για χαμένη ευκαιρία που βυθίζει και πάλι το ΠΑΣΟΚ στην εσωστρέφεια, ενώ επισημαίνουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει να κινείται με βάση την παλαιά του τακτική
Ο Νίκος Ανδρουλάκης