Πολιτική

Η Σοφία Νικολάου αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Η Σοφία Νικολάου δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές καθώς αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου ειχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές». Η απόφαση αυτή σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε παρθεί πριν το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κ. Νικολάου η απόφαση ελήφθη από την ίδια και την κοινοποίησε με επιστολή στη Νέα Δημοκρατία πριν από λίγα 24ωρα.

Η πρώην γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής θεωρεί πως η ΝΔ δεν στήριξε την υποψηφιότητά της απέναντι στις επιθέσεις εναντίον της από τον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες, υποστηρίζει, βασίζονται σε ένα κατασκευασμένο πόρισμα ενώ οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η ίδια έχει στα χέρια της όλο το πόρισμα του ΣΔΟΕ και άλλα στοιχεία που την αθωώνουν πλήρως.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με απόσπασμα του πορίσματος του ΣΔΟΕ ,όπως δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα, το Σώμα σημειώνει πως θα μπορούσε να έχει υπάρξει ζημιά στο Δημόσιο από απευθείας αναθέσεις για προμήθεια υλικού που έχει υπογράψει ως γενική γραμματέας  Αντιεγκληματικής Πολιτικής.

Μάλιστα το περιβάλλον της κ. Νικολάου επισημαίνει με νόημα ότι η εξέλιξη αυτή γίνεται σε μια στιγμή που η ΝΔ αποδέχεται να είναι υποψήφιος στα γαλάζια ψηφοδέλτια ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14