Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηλιόπουλος απαντά σε Οικονόμου με μομφή για Μητσοτάκη: Δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι περνά ο κόσμος

ΣΥΡΙΖΑ

Νέος πόλεμος ανακοινώσεων Οικονόμου – ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ του κόμματός του. Τη… σκυτάλη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου πήρε ο εκπρόσωπος της Κουμουνδούρου, Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «αυτοσυγχαίρονται πάνω στην καταστροφή που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει».

Απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου υποστήριξε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «ετοιμάζουν νέο πλιάτσικο με αθρόους πλειστηριασμούς ακινήτων».

Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε:

«Κάθε φορά που μιλούν για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Οικονόμου, αποδεικνύουν ένα πράγμα: Δεν έχουν πάρει χαμπάρι απ’ αυτά που περνά καθημερινά ο κόσμος.

Αυτοσυγχαίρονται πάνω στην καταστροφή που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει.

Το μόνο που περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου, είναι να απαντήσει ξεκάθαρα: Τα έχουν κάνει τόσο μαντάρα, που θα εγγραφούν στο δημόσιο χρέος οι εγγυήσεις19 δις για χάρη των τραπεζών και των funds;

Όσο δεν απαντούν, επιβεβαιώνουν πως ετοιμάζουν νέο πλιάτσικο και μαζική εκποίηση κατοικιών με αθρόους πλειστηριασμούς ακόμα και για χρέη 20.000 ευρώ».

Σχολιάζοντας νωρίτερα την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και την εκτίμηση που διατύπωσε για νίκη του κόμματός του στις επερχόμενες εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απάντησε, δηλώνοντας ότι «όλοι θυμούνται τη δήλωσή του το 2019: Ούτε μία στο εκατομμύριο να χάσω από τον Μητσοτάκη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις