Πολιτική

Independent για Νίκο Βούτση: Αυτός ο άνθρωπος είναι πια υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία του Νίκου Βούτση την ώρα που βρίσκεται ανάμεσα αστυνομικούς των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης έξω από την ΕΡΤ, να το έφτιαξε το θεματάκι ο Independent.

Με τον τίτλο: «Αυτός ο άνθρωπος είναι πλέον υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία», η βρετανική εφημερίδα περιγράφει ουσιαστικά το… παράλογο της κατάστασης: από την προσπάθεια να “σπάσει” το τείχος των ΜΑΤ και να περάσει προς το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, τον Νοέμβριο του 2013, λίγο μετά την επέμβαση στην Αγία Παρασκευή στο υπουργικό συμβούλιο και στο υπερ-υπουργείο Εσωτερικών, όπου πια υπάγεται και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Μοιραία, από εκείνος που τα έβαζε με τα ΜΑΤ, εκείνο το απόγευμα στη Μεσογείων, ο Νίκος Βούτσης θα είναι πλέον ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη για όλα τα σώματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η φωτογραφία που δείχνει τον νέο υπουργό να προσπαθεί να “σπάσει” στην αλυσίδα των ΜΑΤ έχει τραβηχτεί ενώ εκείνος με άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να μπουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μετά την επέμβαση των ΜΑΤ.



«Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο Βούτσης είναι πλέον ο νέος υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδα, που σημαίνει ότι είναι υπεύθυνος για την Αστυνομία», καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: Independent
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ