Πολιτική

Independent για Νίκο Βούτση: Αυτός ο άνθρωπος είναι πια υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία του Νίκου Βούτση την ώρα που βρίσκεται ανάμεσα αστυνομικούς των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης έξω από την ΕΡΤ, να το έφτιαξε το θεματάκι ο Independent.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον τίτλο: «Αυτός ο άνθρωπος είναι πλέον υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία», η βρετανική εφημερίδα περιγράφει ουσιαστικά το… παράλογο της κατάστασης: από την προσπάθεια να “σπάσει” το τείχος των ΜΑΤ και να περάσει προς το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, τον Νοέμβριο του 2013, λίγο μετά την επέμβαση στην Αγία Παρασκευή στο υπουργικό συμβούλιο και στο υπερ-υπουργείο Εσωτερικών, όπου πια υπάγεται και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Μοιραία, από εκείνος που τα έβαζε με τα ΜΑΤ, εκείνο το απόγευμα στη Μεσογείων, ο Νίκος Βούτσης θα είναι πλέον ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη για όλα τα σώματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η φωτογραφία που δείχνει τον νέο υπουργό να προσπαθεί να “σπάσει” στην αλυσίδα των ΜΑΤ έχει τραβηχτεί ενώ εκείνος με άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να μπουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μετά την επέμβαση των ΜΑΤ.



«Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο Βούτσης είναι πλέον ο νέος υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδα, που σημαίνει ότι είναι υπεύθυνος για την Αστυνομία», καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: Independent
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
119
Αλέξης Τσίπρας: Eπιβολή πατριωτικής εισφοράς στα υπέρμετρα κέρδη των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων
«Είναι δύσκολο να γίνουν όλα αυτά; Όσο δύσκολο είναι να έχεις το θάρρος να συγκρουστείς με τα συμφέροντα και την ευθύνη να στηρίξεις την κοινωνία» λέει ο πρώην πρωθυπουργός σε βίντεό του στα social media
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
27
Η Μαρία Καρυστιανού και επίσημα στην ηγεσία του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών – Μέσα στον Μάιο η παρουσίαση του νέου κόμματος
«Δεν είμαστε απλώς μια ομάδα, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς, επειδή την ενώνει η αλήθεια και η αγάπη για το δίκαιο», υπογραμμίζει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 51