Πολιτική

Και τον Τσίπρα να πρότειναν για Πρόεδρο θα λέγαμε όχι”

''Ακόμη και τον Τσίπρα να πρότειναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν θα το δεχόμασταν'' τονίζει ο Ε. Τσακαλώτος που διαχωρίζει τη θέση του από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σταθάκη και Μηλιό για το πρωτογενές πλεόνασμα.

«H πρόταση για το πρόσωπο του Προέδρου θα πρέπει να αποτυπώνει τους νέους συσχετισμούς δύναμης, που θα καταγραφούν μετά από μια εκλογική μάχη» δηλώνει στην εφημερίδα RealNews ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποστάσεις από δηλώσεις στελεχών, όπως οι κκ. Σταθάκης και Μηλιός, αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
4