Πολιτική

Κακοκαιρία Daniel – Οικονόμου: Η ΕΛΑΣ φροντίζει για την πολύπλευρη προστασία και στήριξη των πληγέντων από τη θεομηνία

«Η Ελληνική Αστυνομία φροντίζει για την πολύπλευρη προστασία και στήριξη των πληγέντων από τη θεομηνία, κινητοποιώντας κάθε διαθέσιμη δύναμη και μέσο» τονίζει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με την κακοκαιρία Daniel.

Παράλληλα τονίζει ότι: «Έχει ληφθεί, σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες Αρχές, κάθε πρόβλεψη για την προστασία ιδιοκτησιών, των οποίων οι κάτοχοι έχουν απομακρυνθεί ή αδυνατούν να τις προσεγγίσουν».

Τέλος, αναφερόμενος στα φαινόμενα αισχροκέρδειας ο κ. Οικονόμου υπογραμμίζει: «Επίσης, επιτηρείται αυστηρά η αγορά για την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάγκης, δίπλα στον πολίτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11