Άλλος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας; Ο Νίκος Δένδιας όταν έλεγε στον Αντώνη Σαμαρά ότι “πρέπει να ξεκουραστεί”, προφανώς εννοούσε πως ο ίδιος νιώθει... ξεκούραστος για να πάρει τη σκυτάλη.
Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Βήμα 99,5, εντάχθηκε στην ομάδα των βουλευτών που επιθυμούν τη διεξαγωγή συνεδρίου κι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.
Ο ίδιος ανέβασε τον αριθμό των βουλευτών που θέλουν συνέδριο στους 20 και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ «οφείλει να συγκαλέσει το συνέδριο».
Ασκώντας κριτική στην προεκλογική τακτική της ΝΔ είπε ότι «χάσαμε με 8,5 μονάδες από το ατύχημα», παραπέμποντας σε όσα έλεγε προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς, ότι υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί «ατύχημα» για τη χώρα, αν οι πολίτες προτιμήσουν τη ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε πως ακόμα κι εάν καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν μπορεί να απευθυνθεί πειστικά στην κοινωνία.