Πολιτική

Καμμένος: Φώφη βάλε στην άκρη τον Βενιζέλο κι έλα μαζί μας

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα έβγαλε πολλές ειδήσεις, αλλά κυρίως έδωσε το στίγμα με το οποίο θα κινηθεί από εδώ και πέρα η κυβέρνηση συνεργασίας των δυο ηγετών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άλλωστε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε συνομιλία που είχε το βράδυ της Κυριακής είχε πει ότι το κυβερνητικό σχήμα μπορεί να αυγατίσει και με άλλους βουλευτές.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “η Φώφη Γεννηματά δεν έχει λόγο να απολογείται για τον Ευάγγελο Βενιζέλο” και πως “οι ΑΝΕΛ είμαστε ένα δημοκρατικό κίνημα, ενσωματώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η χρυσή ευκαιρία: να απομονωθούν τα βαρίδια και με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης αυτή η κυβέρνηση”.

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, απάντησε ότι: “Αυτά τα αποφασίζει ο Πρωθυπουργός”.

Για τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία της Κουμουνδούρου, είπε: “Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό για να αρχίσουν οι διαδικασίες εντός της ημέρας και αύριο ή την Τετάρτη το πρωί θα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση προοδευτική που θα συνεχίσει το έργο έξι μηνών. Ελπίζω οι βουλευτές να αντιληφθούν το μήνυμα του λαού για εθνική ομοψυχία. Ελπίζω να στηρίξουν την κυβέρνηση που επέλεξε ο λαός”.

Και συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση στον Μάρτιν Σουλτς: “Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την ακροδεξιά και πρέπει να το καταλάβει αυτό”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
117
Αλέξης Τσίπρας: Eπιβολή πατριωτικής εισφοράς στα υπέρμετρα κέρδη των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων
«Είναι δύσκολο να γίνουν όλα αυτά; Όσο δύσκολο είναι να έχεις το θάρρος να συγκρουστείς με τα συμφέροντα και την ευθύνη να στηρίξεις την κοινωνία» λέει ο πρώην πρωθυπουργός σε βίντεό του στα social media
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
27
Η Μαρία Καρυστιανού και επίσημα στην ηγεσία του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών – Μέσα στον Μάιο η παρουσίαση του νέου κόμματος
«Δεν είμαστε απλώς μια ομάδα, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς, επειδή την ενώνει η αλήθεια και η αγάπη για το δίκαιο», υπογραμμίζει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 51