Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Καμμένος για Τσίπρα: Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος! – Όμηροι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

Καμμένος για Τσίπρα: Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος! – Όμηροι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

– Δηλώσεις για το θέμα των σχέσεων του με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος
– Ξεκαθάρισε ότι η συγκυβέρνηση θα πάει μέχρι το τέλος
– Επέμεινε να αποκαλεί “ομήρους” τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη
– Αύριο ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών
– Αύριο συνεδριάζει και η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες μια σημαντική ανακοίνωση

Μια ημέρα πριν την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και κυβερνητικό του εταίρο Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος έκανε δηλώσεις για τις σχέσεις τους αλλά και για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών.
Ο κ. Καμμένος έκανε τις δηλώσεις μετά την αθώωσή του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στην Θεσσαλονίκη όπου δικαζόταν για το κάλεσμα σε πολίτες να λιντσάρουν τον Χρήστο Πάχτα.
«Η σχέση  μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση μια σχέση πολιτική που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα», είπε ο κ. Καμμένος και εξήγησε ότι ο καθένας έχει την πολιτική του αυτονομία και συγκυβερνούν για να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό.
«Η σχέση αυτή σε όλη αυτή την διαδρομή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν μια έντιμη και και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι», είπε ο κ. Καμμένος και χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα του Φιλελεύθερου που περιέγραφε καβγά ανάμεσα στον ίδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Παππά.
«Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο

 Για το θέμα της ονομασίας ο κ. Καμμένος είπε «Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική. Από εκεί και πέρα είναι σειρά της FYROM να κάνει συνταγματικές αλλαγές. Προϋπόθεση για λύση είναι η αλλαγή του Συντάγματος.

Καμμένος: Όμηροι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο θέμα των δυο Ελλήνων στρατριωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. «Όσον αφορά τους δυο Ελληνες στρατιωτικούς, όσον αφορά το θέμα των δυο ομήρων είναι θέμα για το οποίο δεν κάνω δηλώσεις».
Και συνέχισε: «Πρέπει να το χειριστούμε υπεύθυνα και το υπουργείο Αμυνας και το υπουργείο Εξωτερικών. Επιζητούμε κοινή εθνική γραμμή.Εχουμε δυο παλικάρια που είναι κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία. Τα δυο παλικάρια φύλαγαν τα εθνικά μας αλλά και τα ευρωπαϊκά σύνορα. Αυτοί οι δυο στρατιωτικοί εκτελούσαν την απόφαση των υπουργών άμυνας και της συνόδου κορυφής γφια την διαφύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων».
Και κατέληξε: «Θα κάνουμε τα πάντα οι Έλληνες όμηροι να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν».
Δείτε το βίντεο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις