Πολιτική

Καμμένος σε Ερντογάν: “Εμείς θα τιμάμε Ίμια, εσείς θα κάθεστε σαν κότες”!

Τα όσα είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την φετινή... ησυχία στα Ίμια σχολιάζει ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με μια εμπρηστική ανάρτηση στο Twitter.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τι κι αν… απέχει από την πολιτική ζωή του τόπου μετά τις εκλογές του Ιουλίου; Τι κι αν δείχνει αποφασισμένος να εστιάσει στο νέο του επαγγελματικό βήμα; Ο Πάνος Καμμένος επιτίθεται σκληρά στον Τούρκο Πρόεδρο, ο οποίος από τη μεριά του έδωσε νωρίτερα… την δική του εκδοχή (παρά τα όσα προσπάθησε να “περάσει” τη τουρκική μονταζιέρα) για το γεγονός πως φέτος, ανήμερα της θλιβερής επετείου, δεν υπήρξε ένταση στα Ίμια έδωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τι είπε ο Ερντογάν

Με τον… γνωστό, προκλητικό του τρόπο, ο Ερντογάν ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την Ελλάδα για τις εντάσεις των προηγούμενων ετών.

Μιλώντας σε δημοσιογράφος, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης στον Ελεύθερο Τύπο, ο Ερντογάν υποστήριξε πως φέτος στα Ίμια δεν υπήρξε ένταση γιατί «αφού δεν πήραν οι Έλληνες, δεν πήγαμε ούτε εμείς», υποστηρίζοντας πως η Άγκυρα έχει… διαμηνύσει στην Αθήνα να μην προκαλεί ένταση (!) στην περιοχή!

Click4more: Ερντογάν: Δεν είχαμε ένταση στα Ίμια, αφού δεν πήγαν οι Έλληνες, δεν πήγαμε ούτε εμείς

«Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ίμια (σ.σ. Καρντάκ τα ανέφερε συνεχώς ο Ερντογάν). Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση, όπως στο παρελθόν, τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια δεν θα γίνει και από την πλευρά μας», είπε ο Ερντογάν.

Τι απάντησε ο Καμμένος

“Εμείς θα τιμάμε τους Ήρωες μας στα Ελληνικά ΙΜΙΑ και εσείς όπως πάντα Ερτογάν θα κάθεστε σαν κότες” ήταν η ανάρτηση του πρώην Υπουργού Άμυνας στο Twitter με μια φωτογραφία από παλαιότερη παρουσία του με ελικόπτερο στην περιοχή για να ρίξει στεφάνι.

Δείτε την…

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 5
Τα μαζεύει ο Φρέντι Μπελέρης μετά τις αντιδράσεις: Ανακαλώ τα όσα είπα για τον Κασιδιάρη, η αποστροφή μου ήταν άστοχη
«Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια»
O Φρεντι Μπελέρης 159
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ο Μπελέρης εκθειάζει τον Κασιδιάρη και ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη συναντήθηκε με συνομιλητή του
Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποδοκιμάσει δημοσίως τον ευρωβουλευτή της Φρέντι Μπελέρη
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης 6
Παύλος Μαρινάκης: «Προφανώς και μας καλύπτουν οι εξηγήσεις Πλεύρη για την υπόθεση Μαζωνάκη» – Δεν ζητάμε άδεια για μείωση ΕΦΚ
Ο Παύλος Μαρινάκης απέρριψε την ερμηνεία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως απαιτείται ευρωπαϊκή άδεια για τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα
Παύλος Μαρινάκης