Site icon NewsIT

Καραμανλής: “Οι μικρότητες δεν με αγγίζουν”

21.03.2010 | 14:08
Καραμανλής: “Οι μικρότητες δεν με αγγίζουν”

Έντονα ενοχλημένος φέρεται να είναι ο πρώην πρωθουργός, από τα πυρά που δέχεται εκ μέρους στελεχών της ΝΔ. “Οι μικρότητες κάποιων δεν με αγγίζουν” φέρεται να δήλωσε ο Καραμανλής, σύμφωνα με τη Real News.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος βλέπει το πολιτικό του “κεφάλαιο” να φθείρεται από δηλώσεις εντός της ΝΔ, κρατά μέχρι στιγμής κλειστό το στόμα, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί δημόσια για να υπερασπιστεί τη θητεία του.
 
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η “συμφωνία κυριών” για χαμηλούς τόνους μεταξύ Σαμαρά – Καραμανλή, παρά την “αυτοκάθαρση” που εξήγγειλε ο πρώτος και που έχει εμφανώς ενοχλήσει στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης τηρείαι,ωστόσο τα “πυρά” μεταξύ των μεσαίων στελεχών δίνουν και παίρνουν.
 
Αποκορύφωμα, η δήλωση Καράογλου, περί “πετάγματος της σαβούρας” η οποία προκάλεσε την οργή του Καραμανλικού “στρατοπέδου”. Ο Ευάγγελος Αντώναρος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικοινώνησε μάλιστα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλο για να του μεταφέρει την δυσφορία του. Ανάλογες παρεμβάσεις έκαναν και ο Γ. Παπαθανασίου αλλά και ο Π. Παυλόπουλος σε Τασούλα και Αρβανιτόπουλο αντίστοιχα, με αποτέλεσμα ο Καράογλου να λάβει συστάσεις.
 
Ζητούμενο παραμένει το αν και πότε ο Κ. Καραμανλής θα τοποθετηθεί δημοσίως. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο πρώην πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις. Σιούφας και Αντώναρος προτείνουν να μη βιαστεί να το κάνει περιμένοντας τις κατάλληλες συνθήκες.
 
Αντίθετα, Παυλόπουλος και Παπαθανασίου πιστεύουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός πρέπει να υπερασπιστεί τη θητεία του. Την ίδια άποψη μοιράζονται Μεϊμαράκης και Σπηλιωτόπουλος. Ο Ευ. Μεϊμαράκης θεωρεί ότι πρέπει πρώτα να μιλήσει ο Καραμανλής, για να μπορέσουν να κάνουν έπειτα παρεμβάσεις οι πρώην υπουργοί. Ο Α. Σπηλιωτόπουλος κρίνει ότι ο Καραμανλής πρέπει να πει στον ελληνικό λαό τί παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ και να καταδείξει τις ευθύνες της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version