Πολιτική

Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: «Το παιδί είναι άπειρο. Έκαψε γέφυρες με τη λογική»

Τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε αρχικά: «λέει ‘ελάτε να ψηφίσουμε και θα δούμε μετά ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός’. Αυτά που λέει δείχνουν αδυναμία επιχειρημάτων και αδυναμία πίστης στον εαυτό του». Παράλληλα προέβλεψε πως το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές θα βρεθεί με μονοψήφιο ποσοστό.

Μιλώντας για τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε: «Το παιδί είναι άπειρο. Έκαψε γέφυρες με τη λογική» ενώ τόνισε πως «δεν αρκεί να είναι πρώτος ο Μητσοτάκης, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Να λειτουργήσει με τη λογική και όχι με το θυμικό. Αν δεν είναι ισχυρός ο Μητσοτάκης, θα μπούμε σε περιπέτειες».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης προέβλεψε επίσης πως η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάνω από 5 μονάδες από την πρώτη Κυριακή, ενώ τη δεύτερη Κυριακή η πόλωση θα είναι τέτοια που στη Βουλή θα μπουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

Όσον αφορά τον εαυτό του είπε πως ούτε του έχει γίνει πρόταση από κανέναν, ούτε ο ίδιος ζήτησε τίποτα: «Θα είμαι παρατηρητής, έχω αποδεσμευτεί από τις κομματικές δουλείες» είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Δεν ισχύει ότι πήραμε πίσω την πρότασή μας στο SAFE – Ζητήθηκε επανυποβολή του αιτήματος, τίποτα δεν έχει λήξει
«Σε τρεις μήνες θα καταλήξουμε στο ποια χώρα θα μετέχει και σε ποιο ευρωπαϊκό αμυντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα» διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Μαρινάκης σε αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους - «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν»
Ως «κόκκινη γραμμή» περιέγραψε την μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τον διπλασιασμό των συντάξεων, ο Παύλος Μαρινάκης - «Ο διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια»
Παύλος Μαρινάκης 117
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες 9