Πολιτική

Καυγάς Χρυσοχοΐδη – Γεροβασίλη για την Τουλουπάκη και… αποκάλυψη: «Άνοιξαν και το σπίτι συνεργάτη του Κεγκέρογλου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κόντρα μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της γραμματέως  της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη με αφορμή την διάρρηξη του διαμερίσματος της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη ξέσπασε κατά την ενημέρωση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης για την πορεία κατασκευής του φράχτη στον Έβρο.

Η Όλγα Γεροβασίλη επέκρινε τον υπουργό ότι «δεν είναι δυνατόν να μην προστατεύονται εισαγγελείς από την Πολιτεία και να στοχοποιούνται εισαγγελείς» και ζήτησε ενημέρωση για το εάν έχει διαταχθεί έρευνα για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες για την διάρρηξη στο διαμέρισμα της Ελένης Τουλουπάκη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι το περιστατικό ενίσχυσε τις υποψίες ότι η ενέργεια αυτή έχει σχέση με τις δικαστικές εξελίξεις που εμπλέκεται και ότι η Ελένη Τουλουπάκη είναι απροστάτευτη.

Άνοιξαν κι άλλο σπίτι εκτός από της Τουλουπάκη

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη έκανε μια αποκάλυψη: πως εκτός από την Τουλουπάκη, διαρρήκτες μπήκαν και στο σπίτι συνεργάτη του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Click4more Καταθέτει ξανά για τη διάρρηξη στο σπίτι της η Τουλουπάκη – Τι της πήραν

«Να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μη σπέρνετε τον φόβο στη Δικαιοσύνη. Η δραματοποίηση και οι τραγικές δηλώσεις από όποιον/α κι αν προέρχονται δεν προσφέρουν και δεν προσθέτουν. Δεν θα βγάλετε από τη μύγα, ξίγκι αντιπολιτευτικού λόγου.

Μην εργαλειοποιείτε δικαστικούς λειτουργούς και εισαγγελείς. Μην δίνετε συνέχεια στον ανθρώπινο φόβο αναπαράγοντας δηλώσεις πως κινδυνεύει η ζωή τους», είπε.

Και συνέχιζε λέγοντας: «Πρώτον, η πολυκατοικία φυλάσσεται σύμφωνα με τις επιθυμίες της κυρίας εισαγγελέως και πρέπει να πω ότι έχει και επαρκή αστυνομική προστασία όλο αυτό το χρονικό διάστημα, το οποίο τουλάχιστον εγώ γνωρίζω, αλλά και πιο πριν από τη δική μου παρουσία στο υπουργείο. Δεύτερον, θέλω να σας ενημερώσω ότι έγινε διάρρηξη και σε άλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας και μάλιστα διαμέρισμα που ανήκει σε συνεργάτη του κ. Κεγκέρογλου.

Τρίτον, διεξάγεται έρευνα με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα και για τα συμπεράσματα της και η Δικαιοσύνη φυσικά θα ενημερωθεί, η οποία θα επιληφθεί του ζητήματος, αλλά από τη δική μου πλευρά θα ενημερωθεί και η Βουλή.  Δεν επεκτείνομαι γιατί σέβομαι το τι έγινε, αλλά μην προκαλείτε με εύκολα σενάρια και κρίσεις του ποδαριού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Χυδαία όσα είπε ο Παϊτέρης για μένα και τη μητέρα μου – Έχω κινηθεί ήδη νομικά»
«ήταν μια χυδαία προσβολή της προσωπικότητάς μου, της αξιοπρέπειάς μου, και δη της μητέρας μου και είναι ότι ιερότερο έχω και δεν σηκώνω κουβέντα γι' αυτό» είπε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου
Η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο - «Κανένας πολίτης δεν τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης»
«Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης διαβιβάστηκε εντός 24 ωρών στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες, ενώ η ΕΛ.ΑΣ ενήργησε όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση για την εφαρμογή ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης» τονίζουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI 13
Κώστας Μπακογιάννης για το μποτιλιάρισμα λόγω αγώνα δρόμου: Η Αθήνα έπαθε έμφραγμα – Οι δρόμοι δεν πρέπει να κλείνουν εργάσιμες ημέρες
«Ασφαλώς όλες οι διοργανώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Η ταλαιπωρία των Αθηναίων όμως δεν είναι» γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης
Φυλλορροεί η «Ελπίδα» της Μαρίας Καρυστιανού: Βασίλης Κοκοτσάκης και ο Πτέραρχος Αθανάσιος Παπανικολάου αποχώρησαν με αιχμές – Μαζική φυγή και στη Βόρεια Ελλάδα
Συγγνώμη από όσους τον εμπιστεύθηκαν ζητεί ο Κοκοτσάκης, για περίκλειστη παρέα καθοδηγητών της ΝΙΚΗΣ, ο Παπανικολάου
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης 75