Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Καυγάς Χρυσοχοΐδη – Γεροβασίλη για την Τουλουπάκη και… αποκάλυψη: «Άνοιξαν και το σπίτι συνεργάτη του Κεγκέρογλου»

Καυγάς Χρυσοχοΐδη – Γεροβασίλη για την Τουλουπάκη και… αποκάλυψη: «Άνοιξαν και το σπίτι συνεργάτη του Κεγκέρογλου»

Κόντρα μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της γραμματέως  της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη με αφορμή την διάρρηξη του διαμερίσματος της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη ξέσπασε κατά την ενημέρωση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης για την πορεία κατασκευής του φράχτη στον Έβρο.

Η Όλγα Γεροβασίλη επέκρινε τον υπουργό ότι «δεν είναι δυνατόν να μην προστατεύονται εισαγγελείς από την Πολιτεία και να στοχοποιούνται εισαγγελείς» και ζήτησε ενημέρωση για το εάν έχει διαταχθεί έρευνα για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες για την διάρρηξη στο διαμέρισμα της Ελένης Τουλουπάκη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι το περιστατικό ενίσχυσε τις υποψίες ότι η ενέργεια αυτή έχει σχέση με τις δικαστικές εξελίξεις που εμπλέκεται και ότι η Ελένη Τουλουπάκη είναι απροστάτευτη.

Άνοιξαν κι άλλο σπίτι εκτός από της Τουλουπάκη

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη έκανε μια αποκάλυψη: πως εκτός από την Τουλουπάκη, διαρρήκτες μπήκαν και στο σπίτι συνεργάτη του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Click4more Καταθέτει ξανά για τη διάρρηξη στο σπίτι της η Τουλουπάκη – Τι της πήραν

«Να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μη σπέρνετε τον φόβο στη Δικαιοσύνη. Η δραματοποίηση και οι τραγικές δηλώσεις από όποιον/α κι αν προέρχονται δεν προσφέρουν και δεν προσθέτουν. Δεν θα βγάλετε από τη μύγα, ξίγκι αντιπολιτευτικού λόγου.

Μην εργαλειοποιείτε δικαστικούς λειτουργούς και εισαγγελείς. Μην δίνετε συνέχεια στον ανθρώπινο φόβο αναπαράγοντας δηλώσεις πως κινδυνεύει η ζωή τους», είπε.

Και συνέχιζε λέγοντας: «Πρώτον, η πολυκατοικία φυλάσσεται σύμφωνα με τις επιθυμίες της κυρίας εισαγγελέως και πρέπει να πω ότι έχει και επαρκή αστυνομική προστασία όλο αυτό το χρονικό διάστημα, το οποίο τουλάχιστον εγώ γνωρίζω, αλλά και πιο πριν από τη δική μου παρουσία στο υπουργείο. Δεύτερον, θέλω να σας ενημερώσω ότι έγινε διάρρηξη και σε άλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας και μάλιστα διαμέρισμα που ανήκει σε συνεργάτη του κ. Κεγκέρογλου.

Τρίτον, διεξάγεται έρευνα με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα και για τα συμπεράσματα της και η Δικαιοσύνη φυσικά θα ενημερωθεί, η οποία θα επιληφθεί του ζητήματος, αλλά από τη δική μου πλευρά θα ενημερωθεί και η Βουλή.  Δεν επεκτείνομαι γιατί σέβομαι το τι έγινε, αλλά μην προκαλείτε με εύκολα σενάρια και κρίσεις του ποδαριού».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις