Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Οι καφέδες, τα πηγαδάκια και οι… κακές συνήθειες (ΦΩΤΟ)

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Οι καφέδες, τα πηγαδάκια και οι… κακές συνήθειες (ΦΩΤΟ)

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε τους τρεις στρατηγικούς άξονες της κυβέρνησης για την αυριανή, κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό. Παράλληλα, εντός και εκτός της Αθηναϊδας επικρατούσε πιο χαλαρό κλίμα.

Η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είχε… απ’ όλα. Ανάλυση των τριών αξόνων της πολιτικής της κυβέρνησης για την αυριανή Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό, εκ νέου επίθεση εναντίον του Σταύρου Ψυχάρη, “καρφιά” για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και αναφορές στα υπόλοιπα “καυτά” ζητήματα που απασχολούν το Μέγαρο Μαξίμου, πέραν του προσφυγικού.

Πέρα από το καθαρά πολιτικό κομμάτι, ενδιαφέρον παρουσιάζουν -ως συνήθως- οι παραπολιτικής φύσεως στιγμές! Κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, οι κ.κ Τσουκαλάς και Βερναρδάκης “πιάστηκαν” από τον φωτογραφικό φακό στο καφέ που βρίσκεται στην στοά που οδηγεί στον πολυχώρο Αθηναΐς.

Παράλληλα, η Τασία Χριστοδουλοπούλου συνομίλησε με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Λάμπρου. Η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, εμφανώς ευδιάθετη χαιρέτισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συνομίλησαν για αρκετή ώρα σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και για ιστορικά θέματα.

Επιπρόσθετα, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος έδωσε το παρών στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας, η Τασία Χριστοδουλοπούλου εθεάθη κατά την διάρκεια μιας… κακής συνήθειας!

Δείτε τις φωτογραφίες του newsit.gr

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε