Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Κεραυνοί” Ραχήλ για Τσίπρα! “Καραγκιόζης που μυξοκλαίει και βγάζει έρπη!”

Φωτό twitter / @rachelmakri
Φωτό twitter / @rachelmakri

Να ξεπερνάει τα όρια… για τα καλά μοιάζει η Ραχήλ Μακρή. Η πρώην βουλευτής καταφέρεται με απίστευτους χαρακτηρισμούς εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Αρχικά η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τους άνευ προηγουμένου χαρακτηρισμούς στον  προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Όμως δεν έμεινε εκεί.

Για να σιγουρευτεί (;) ότι αυτή η δημοσίευση δεν θα περάσει… στα ψιλά, δημοσίευσε τα ίδια λόγια και στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η Ραχήλ Μακρή, η οποία μετά την αποτυχία της να επενεκλεγεί βουλευτής, κατεβαίνοντας με την Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, επιστρέφει στο δημόσιο και μάλιστα με διευθυντική θέση.

Ωστόσο φαίνεται πως έχει… άχτι τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Στις δημοσιεύσεις που έκανε, έχει συμπεριλάβει ένα βίντεο – αφιέρωμα για τον JF Kennedy και το συνοδεύει με τα εξής:

“Οταν είσαι πρόεδρος όχι καραγκιόζης που το παίζεις πρωθυπουργός.
Τις αποφάσεις τις λαμβάνουν πάντα οι πρόεδροι και αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους δεν μυξοκλαίνε και βγάζουν έρπη και παραδίδουν τον λαό και την χώρα”.

Δείτε τις δημοσιεύσεις της: 

Οταν είσαι πρόεδρος όχι καραγκιόζης που το παίζεις πρωθυπουργός.Τις αποφάσεις τις λαμβάνουν πάντα οι πρόεδροι και αναλα…

Posted by Ραχήλ Μακρή on Monday, 30 November 2015

  

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε