Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κηδεία Μητσοτάκη: Ο πόνος και η θλίψη σε 24 συγκλονιστικές φωτογραφίες

Φωτογραφίες από Νέα Δημοκρατία
Φωτογραφίες από Νέα Δημοκρατία

Μια ημέρα γεμάτη θλίψη και οδύνη. Η ημέρα της ταφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τους συγγενείς και φίλους του να λένε το τελευταίο αντίο στον επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, στα Χανιά.

Στην αγκαλιά της κρητικής γης, που τόσο πολύ αγάπησε, αναπαύεται από χθες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα, βρήκε αιώνια γαλήνη με φόντο τα βουνά της Κρήτης και το γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους.

Η ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έγινε μέσα σε κλίμα γενικού πένθους, οδύνης και συγκίνησης, ενώ χιλιάδες κόσμου πέρασε όλη τη νύχτα της Τετάρτης, 31.05.2017, στον ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής, με την σορό του επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να μην μένει ούτε λεπτό χωρίς την παρουσία μέλους της οικογένειας. Τα εγγόνια του πρώην πρωθυπουργού ήταν όλο το βράδυ εκεί, ενώ νωρίς το πρωί στην εκκλησία έφτασαν (πρώτα) ο Μανούσος Γρυλλάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο της για τον πατέρα της, ενώ ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, τοποθέτησε στο φέρετρο την αγαπημένη κατσούνα του παππού του, λίγο πριν το τελευταίο αντίο…

Η Νέα Δημοκρατία έχει δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών, οι οποίες αποτυπώνουν όλα τα συναισθήματα των παρευρισκομένων, συγγενών και φίλων, στα Χανιά…

Δείτε τις

Ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και συνονόματός του, αποθέτει στο φέρετρο την αγαπημένη κατσούνα του παππού του

 

Πηγή φωτογραφιών: Νέα Δημοκρατία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε