Πολιτική

ΚΚΕ: Τα όποια ισοδύναμα θα είναι αντιλαϊκά μέτρα

«Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση σχεδιάζει το τελειωτικό χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση, συζητά με το κουαρτέτο το επόμενο πακέτο σκληρών μέτρων, μέχρι και τους πλειστηριασμούς της α' κατοικίας της λαϊκής οικογένειας, αποτελεί πρόκληση να χαρακτηρίζει πενταροδεκάρες όσα δεν έχει να πληρώσει ο λαός με τους νέους φόρους». Αυτό αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - κουαρτέτου.

«Αντιλαϊκά μέτρα θα είναι και τα όποια “ισοδύναμα” και “παράλληλα προγράμματα” που θα συμφωνούν κυβέρνηση και ΕΕ, γιατί θα τσακίζουν τα απομεινάρια των λαϊκών δικαιωμάτων στο όνομα της καπιταλιστικής ανάπτυξης».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαχρονικό το πρόβλημα της λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ» λένε πηγές της ΝΔ για την κατάθεση του προέδρου της ΕΕΑΣ
Σύμφωνα με τις πηγές της ΝΔ, «ο Παύλος Σατόλιας ανέδειξε με την κατάθεση του, τη διαχρονικότητα του προβλήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ και τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου καθώς και των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
Δίκη για τις υποκλοπές: «Πιστοποιήθηκε η άποψή μου ότι το σύστημα του predator έχει παρακλάδι στη χώρα» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης
«Είναι δυνατόν να είμαι εγώ εδώ με απόπειρα και να λείπουν αυτοί (αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμενων, πολιτικοί) από τη δίκη;» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στα δικαστήρια της Ευελπίδων