Πολιτική

Κοντονής: Από Σεπτέμβριο θα δούμε αν θα παραταθεί και πώς ο νόμος Παρασκευόπουλου

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραταθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου και μετά τον Σεπτέμβρη, όταν και λήγει η παράταση εφαρμογής που του έχει δοθεί, άφησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή.

Ο Σταύρος Κοντονής, απάντησε στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργο Καρρά. Ο κ. Καρράς ζήτησε να εξαιρούνται από τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασευόπουλου για την πρόωρη απόλυση όσοι έχουν διαπράξει το αδίκημα της παραβίασης ιδιωτικής κατοικίας, καταστημάτων κ.ά., όπως στην περίπτωση του άτυχου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι “ο νόμος Παρασεκυόπουλος έχει αλλάξει και με εισήγησή μου μπήκαν περιορισμοί στην εφ’ όρου απόλυση. Τώρα εσείς θέτετε ζήτημα περεταίρω εξαιρέσεων που συνδυάζονται με το θέμα της παράβασης ιδιωτικής κατοικίας ή καταστήματος.. Θα το εξετάσουμε μετά τον Σεπτέμβρη που λήγει η ισχύς του νόμου. Τότε θα δούμε εάν θα παραταθεί ο νόμος Παρασκευόπουλος και επίσης το ζήτημα που θέσατε…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε συνάντηση με την ομάδα της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα – Την Τρίτη θα συναντηθεί με Τασούλα και Γεραπετρίτη
Την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ θα μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 17
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 78