Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κώστας Ζουράρις: Όταν άκουσα τον Τσίπρα να λέει Βόρεια Μακεδονία αισθάνθηκα τάση για εμετό!

Κώστας Ζουράρις: Όταν άκουσα τον Τσίπρα να λέει Βόρεια Μακεδονία αισθάνθηκα τάση για εμετό!
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Άκρως περιγραφικός εμφανίστηκε ο Κώστας Ζουράρις. αναφερόμενος στα συναισθήματα που ένιωσε ακούγοντας την ελληνική απόδοση του Severna Makedonija από το στόμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Συγκινήθηκα μέχρι δακρύων όταν άκουσα τον Τσίπρα να λέει ότι δεν φοβάμαι τις διαδηλώσεις, αλλά όταν άκουσα τον Πρωθυπουργό να λέει το όνομα στα ελληνικά, Βόρεια Μακεδονία, άρχισα να έχω σπασμούς στο στομάχι, ρίγος, τάση προς εμετό…” είπε ο βουλευτής συνεργαζόμενους με τους ΑΝΕΛ και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

Ζουράρις:  Εκρηκτικό DNA

“Εγώ είμαι από ένα επικό μίγμα. Eίμαι Κωνσταντινουπολίτης και Κρητομακεδών κι αν χρειαστεί να ψηφίσω, δεν θα ψηφίσω τα ελάσσονα…”, εξήγησε για τα όσα είπε παραπάνω ο βουλευτής. 

Διαβάστε την πλήρη δήλωση του Κώστα Ζουράρι:

Συγκινήθηκα μέχρι δακρύων όταν άκουσα τον Τσίπρα να λέει ότι δεν φοβάμαι τις διαδηλώσεις…” αλλά όταν άκουσα τον Πρωθυπουργό να λέει το όνομα στα ελληνικά, Βόρεια Μακεδονία, άρχισα να έχω σπασμούς στο στομάχι, ρίγος, τάση προς εμετό, όπως ακριβώς πριν χρόνια όταν ήρθαν δύο αδέρφια μου και μου είπαν ότι πέθανε η μητέρα μας…”. Καταλήγοντας τόνισε: “εγώ ένα πράγμα θα σας πω μόνο. Δεν είμαι ΑΝΕΛ, αυτοί θα σας πουν τα δικά τους, εγώ είμαι συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ. Εγώ είμαι από ένα επικό μίγμα, Κωνσταντινουπολίτης και Κρητομακεδών κι αν χρειαστεί να ψηφίσω , δεν θα ψηφίσω τα ελάσσονα…”. 

Τάδε έφη ο Κώστας Ζουράρις από το βήμα της Βουλής και όποιος κατάλαβε … κατάλαβε…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις