Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Λεβέντης: Αν δεν ακυρωθεί ο νόμος Παππά, πάμε σε εκλογές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ακατάλληλο για πρόεδρο του ΕΣΡ χαρακτήρισε τον Βύρωνα Πολύδωρα ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγελάτου στο Epsilon, ενώ τόνισε πως αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν πάρει πίσω τον νόμο του Νίκου Παππά, η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

“Με εκπλήσσει ο Πρωθυπουργός με τη συμπεριφορά του. Πετάει ένα όνομα, αντί να πάρει δύο τηλέφωνα και να το ‘χουμε λύσει εντός δεκαλέπτου. Κατά το Σύνταγμα είναι αρμοδιότητα του Προέδρου της Βουλής, αλλά συνήθως έχει τον πρώτο λόγο ο Πρωθυπουργός. Έχει την ευθύνη για τη συναίνεση”, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Και συνέχισε αναφερόμενος στον Βύρωνα Πολύδωρα: “Είναι ο πιο ακατάλληλος. Όταν παίρνεις από τη ΝΔ όποιον έχει φύγει και την έχει βρίσει -γιατί αυτό αυτό που είπε στην ΕΡΤ είναι ότι τα παίρνει ο Μητσοτάκης… Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Παρουσιάστηκε σαν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μπορεί να κερδίσει είναι καμιά θέση στον ανασχηματισμό”.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε πως: “Πρέπει να κάνει πίσω η κυβέρνηση αλλιώς πάμε για εκλογές. Πρέπει να ακυρωθεί ο νόμος Παππά και να καταθέσει νέο νόμο… Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει στο θέμα των ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Αν ο κ. Τσίπρας δεν έχει πάρει πίσω τον νόμο Παππά μέχρι την Πέμπτη, δεν θα βρεθεί λύση…”.

Δείτε όσα είπε στο “Live News”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε