Πολιτική

Λεβέντης για Τσίπρα: Μπορεί να πουλήσει ακόμα και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι “μπορεί να πουλήσει ακόμα και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία λίγο ακόμα”.

«Οι άνθρωποι που νιώθουν ότι δεν θα επανεκλεγούν θα κάνουν τα πάντα» επιχειρηματολόγησε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι ο Τσίπρας με την αρχομανία του και την εμμονή του σε πράγματα που δεν γίνονται».

Από τα βέλη του δεν γλίτωσαν ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον οποίο είπε ότι «αποτελεί κίνδυνο με την αλαζονία του ότι η αυτή η οικογένεια βγάζει πρωθυπουργούς» αλλά ούτε και η Φώφη Γεννηματά για την οποία είπε ότι «της γίνεται δημοσκοπική προώθηση για να γίνει δεκανίκι του Μητσοτάκη. Πέστε μου ένα άτομο καινούργιο που πάει στο ΠΑΣΟΚ».

Όσον αφορα, δε, την επίσκεψη Ερντογάν απέδωσε τις προκλήσεις του στα προβλήματα που έχει στο εσωτερικό της χώρας προσθέτοντας ότι «ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο αν πάρουμε τα μαχητικά F-35».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85