Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Live: Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

Live: Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

– Μπαράζ συναντήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (27.01.2018) – Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό
– Λίγο πριν από τις 10:30 έφθασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου – Μετά από περίπου 40 λεπτά αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου
– Αιχμηρό σχόλιο από το επιτελείο της κ. Γεννηματά για τον κ. Μητσοτάκη και τα πλάνα χωρίς ήχο
– Δημήτρης Κουτσούμπας: “Ούτε ο Τσίπρας δεν ξέρει το τι θα κάνει ο Καμμένος”
– ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR

Μετά την κρίσιμη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο Νταβός, ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει σήμερα (27.01.2018) τους πολιτικούς αρχηγούς για τις διαπραγματεύσεις που αφορούν το Σκοπιανό.

Ο πρωθυπουργός κρατά ακόμα… κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τις προτάσεις της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Αυτό έχει αποτελέσει σημείο τριβής με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ αναταραχή υπάρχει και στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Αν τελικά η Ελλάδα δεχθεί σύνθετη ονομασία και υπάρξει υποχώρηση των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου στο αν θα υπάρχει ο όρος Μακεδονία, τότε αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Ήδη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης δήλωσε νωρίτερα, ότι αν τα γυρίσει ο Καμμένος, θα φύγει από το κόμμα.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR – Στο ρεπορτάζ η Ειρήνη Μιλή

Επεισοδιακές ήταν οι επαφές για τα ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς. Η αντίδραση της ΝΔ και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν οργισμένη. Αρχικά η αντίδραση της ΝΔ ήταν: «είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση».

Συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά ενημέρωναν πως η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών γιατί δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση ούτε καν μέσα στην κυβέρνησή του. Η κ. Γεννηματά επεσήμανε στον κ. Τσίπρα οτι ακολουθεί μυστική διπλωματία και θα πρέπει να προσέξει επειδή με όσα κάνει διχάζει τους Έλληνες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις