Πολιτική

Λοβέρδος: σε ανοιχτή γραμμή με Διαμαντοπούλου – Χρυσοχοϊδη και … ΔΗΜΑΡ

Πριν κλείσει 24ωρο απ' τη διαγραφή του απ' την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος άρχισε να ανοίγει τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά στο μέλλον του και τις πιθανές του συνεργασίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ο επικεφαλής της κίνησης ΡΙΚΣΣΥ ανέφερε πως είναι σε “ανοικτή γραμμή” με τουλάχιστον δύο στελέχη την κ. Διαμαντοπούλου και τον κ. Χρυσοχοϊδη, ενώ δήλωσε πως πλέον για ‘κεινον το ζητούμενο είναι “αν θα υπάρξουν συγκλίσεις”, όχι με άλλα στελέχη από τον ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και προς την πλευρά της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Λοβέρδος απέκλεισε πάντως κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για μία ακόμη φορά, ο πρώην υπουργός διαβεβαίωσε για την πλήρη στήριξή του προς την κυβέρνηση στη Βουλή, λέγοντας πως “είναι εθνικός στόχος να έχουμε κυβέρνηση και θα την στηρίξω”.

Διαβάστε επίσης:
Λοβέρδος: Ο Βενιζέλος υπεύθυνος για την συρρίκνωση της παράταξης

Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Βενιζέλος: Αρκετά σε ανέχτηκα

ΡΙ.Κ.Σ.Σ.Υ η νέα πολιτική κίνηση από τον Α. Λοβέρδο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αινιγματική ανάρτηση Πολάκη πριν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας: «Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλωνών κουμάντα»
Ο βουλευτής Χανίων αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ έχει δηλώσει ότι διεκδικεί και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Φάμελλου - Η αιχμή για όσους «έδειξαν το πραγματικό τους μπόι»
Παύλος Πολάκης
Κώστας Μπακογιάννης: «Αν κάνει κόμμα ο Σαμαράς ακυρώνει και ακυρώνεται» – «Στα νεκροταφεία δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί», είπε για την τρομοκρατία
Για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος: «Η Αθήνα θέλει τρία πράγματα. Θέλει μυαλό, θέλει καρδιά και θέλει και στομάχι. Εγώ τα έχω έχω και τα τρία. Όμως είναι μια συζήτηση που θα πρέπει να την κάνω με την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου, τα οποία έχουν μεγαλώσει και έχουν άποψη»
Κώστας Μπακογιάννης: «Αν κάνει κόμμα ο Σαμαράς ακυρώνει και ακυρώνεται» – «Στα νεκροταφεία δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί», είπε για την τρομοκρατία 5
Με στίχο του ΛΕΞ η αποχώρηση Ζαμπάρα από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει»
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αφήνει αιχμές για την κατάσταση στην Κουμουνδούρου, ενώ οι πληροφορίες προεξοφλούν νέες παραιτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις μετά την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής
Μιλτιάδης Ζαμπάρας