Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Μεϊμαράκης: Οι εκλογές φέρνουν νέα επώδυνα μέτρα

Μεϊμαράκης: Οι εκλογές φέρνουν νέα επώδυνα μέτρα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε βγάινοντας από το Προεδρικό Μέγαρο όπου επέστρεψε την διερευνητική εντολή, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου για τον ίδιο και τη ΝΔ, είπε ότι η κα Γεροβασίλη είναι συμπαθής κυβερνητική εκπροσωπος σε άχαρο ρόλο και σε μια δύσκολη περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότι, δεν χρειάζεται να θυμίσει εκφράσεις του Αλέξη Τσίπρα δημοσίως στον παρελθόν:
“Τι είπε στη Ρόδο. Πως αποκάλεσε τον κ. Κουβέλη και άλλους συντρόφους και μη. Εχουν πρόβλημα επειδή οι ίδιοι έχουν μπει σε λογική λαϊκισμού να προσπαθούν να το αποδώσουν σε εμάς γιατί δεν έχουν πολιτική πρόταση”, σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης επισημαίνοντας ότι η χώρα είναι σε κρίσιμη καμπή και εκτίμησε ότι αν γίνουν εκλογές θα μας πάνε πίσω και θα οδηγήσουν σε νέα μέτρα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η παρούσα Βουλή μπορούσε να δώσει κυβέρνηση και αναρωτήθηκε γιατί να γίνουν εκλογές.
Υποστήριξε επ´αυτού ότι υπάρχει ακόμα ο χρόνος να καταλάβει, όπως είπε, ο κ.Τσιπρας ότι η χώρα δεν πρέπει να πάει σε εκλογές.

“Μετά τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό της αποχώρησης του κ.Τσίπρα οδηγούμαστε σε επώδυνα μέτρα που είχε συζητήσει ως ουρές στο Εurogroup και τον καλώ να πει αν θα πάρουν ή όχι νέα μέτρα”, συνέχισε επικρίνοντας τοποθετήσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Υπενθύμισε επίσης, ότι, το Νοέμβριο του 1989 και ενώ η προηγούμενη Βουλή είχε παραπέμψει στον ειδικό δικαστήριο τον Α. Παπανδρέου και οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν ανταλλάξει χειρότερες εκφράσεις, συναντήθηκαν.

“Το μείζον θέμα είναι ότι δεν θέλει να με δει; Και δηλώνει από σήμερα ότι δεν θα κάνει σύμπραξη με ΝΔ; Ποτέ άλλοτε υπήρχε τόσο μεγάλη συνεννόηση και στήριξη μεγάλου κομματιού της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα;”, συμπλήρωσε και επανέλαβε ότι υπάρχει η δυνατότητα να αποφευχθούν οι εκλογές. «Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει να πάμε σε εκλογές», αναρωτήθηκε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε