Site icon NewsIT
14:26 | 20.11.14

Μελάς σε Καμμένο: Και να με διαγράψεις δεν παραδίνω την έδρα μου

Newsit Newsroom

Όποιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας δεν έχει θέση στο κόμμα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», και στο Νίκο Ευαγγελάτο τονίζοντας ότι υπάρχει ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ότι «δεν θα στηρίξουμε κανέναν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας».

Ο πρόεδρος των ΑνΕλ, εμμέσως πλην σαφώς, κάλεσε τον Παναγιώτη Μελά -ο οποίος έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας- να παραδώσει την έδρα του, λέγοντας πως ήταν έντιμη η στάση του Ανδρέα Ψυχάρη, που, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, διαφώνησε, παραιτήθηκε και παρέδωσε την έδρα του.

Μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς, είπε: «Είμαι 50-50 για να ψηφίσω» και σημείωσε: «Πάνω από τα κόμματα και τα πρόσωπα βάζω το καλό του ελληνικού λαού».
Χαρακτήρισε δε απαράδεκτη την άποψη του Πάνου Καμμένου περί «αποκεφαλισμού» και δήλωσε πως εάν διαγραφεί από τους ΑνΕλ δεν θα παραδώσει την έδρα του. «Εγώ πήρα τις ψήφους στον Πειραιά, γιατί να δώσω την έδρα;», ανέφερε.
Είπε, επίσης, ότι θα συνεργαζόταν και με τον ΣΥΡΙΖΑ εάν έκρινε ότι θα ήταν για το καλό του ελληνικού λαού.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version