Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Μέσα” στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Το… δίλημμα του Φίλη και η ροκ Αχτσιόγλου

“Μέσα” στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Το… δίλημμα του Φίλη και η ροκ Αχτσιόγλου

Τι κάνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν μιλούν ή δεν παρακολουθούν τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος; Έχουμε τις… απαντήσεις.

Δεύτερη μέρα των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πέρα από τις ομιλίες που προκάλεσαν αίσθηση (όπως αυτή του Παύλου Πολάκη που ζήτησε… φυλακίσεις), ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τι έκαναν στο περιθώριο στα στελέχη του κόμματος, οι βουλευτές και οι υπουργοί.

Στις εργασίες της Κυριακής βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε αντίθεση με χθες όταν άνοιξε τη διαδικασία με την ομιλία του, σήμερα ο πρωθυπουργός ήταν casual ντυμένος, χωρίς σακάκι και μόνο με πουκάμισο.

Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Σκουρλέτης, Αλέκος Φλαμπουράρης

Casual ντύσιμο επέλεξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, που εμφανίστηκε χωρίς το κοστούμι των καθημερινών. Ένα μπορντό πουκάμισο και ένα τζιν ήταν η επιλογή του.

Δημήτρης Τζανακόπουλος

Το δίχως άλλο εκείνη που κέντρισε (για άλλη μια φορά) τα βλέμματα ήταν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Δερμάτινο μαύρο μπουφάν, τζιν μαύρο κολάν και (άκρως εντυπωσιακές) ψηλοτάκουνες γόβες.

Έφη Αχτσιόγλου

Στο περιθώριο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να πιούν έναν καφέ, όπως ο Παύλος Πολάκης (που είχε και μίνι επεισόδιο με φωτογράφο), η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος που έπιασαν… “ψιλή” κουβέντα στο μπαρ, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Γιώργος Σταθάκης.

Έφη Αχτσιόγλου, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ράνια Σβίγκου
Ρένα Δούρου
Γιώργος Σταθάκης

Άλλοι επέλεξαν καφέ και άλλοι φαγητό. Όπως ο Νίκος Φίλης, που βρέθηκε στο καφέ του χώρου όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή και είχε ένα μεγάλο δίλημμα: σάντουιτς με σαλάμι αέρος ή με ζαμπόν. Τελικά, ο πρώην υπουργός Παιδείας επέλεξε το δεύτερο.

Νίκος Φίλης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις