Πολιτική

Μετά τον Φίλη και ο Τσιρώνης κατά των Θρησκευτικών

Την ώρα που έχει ξεσπάσει "ιερός πόλεμος" ανάμεσα στον Νίκο Φίλη και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, τη θέση του Νίκου Φίλη ήρθε να υπερασπιστεί ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Τσιρώνης. Όπως και η μουσική, τα θρησκευτικά έχουν γίνει η ώρα του παιδιού είπε.

«Τα θρησκευτικά κατάντησαν η ώρα του παιδιού, όπως και κάποια άλλα μαθήματα που για εμένα είναι πολύ σημαντικά όπως είναι η μουσική και τα καλλιτεχνικά μαθήματα» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Τώρα ό,τι συμβαίνει του E.

«Έχει υποβαθμιστεί πολύ, αν δεν υπάρξει γενναία παρέμβαση τα παιδιά το έχουν εγκαταλείψει», πρόσθεσε, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου που ήταν επίσης καλεσμένος στην ίδια εκπομπή.

«Για τον Τσίπρα και τους άλλους που είναι άθεοι και δεν κάνουν το σταυρό τους όχι για όλους τους Έλληνες. Δεν καταλαβαίνεις, Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι δυο άστρα σε μια τροχιά, αν χαθεί το ένα θα χαθεί και το άλλο. Η χώρα αυτή προχωράει με την Ορθοδοξία, πως να το κάνουμε δηλαδή; Επειδή εσύ είσαι άθεος, όχι εσύ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άθεοι. Τι να πει ο άθεος; Ότι είναι καλά τα θρησκευτικά», παρενέβη ο “γαλάζιος” βουλευτής, με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος να του λέει «η Ορθοδοξία δεν υπηρετείται έτσι από τα θρησκευτικά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13