Πολιτική

Μια… ωραία ατμόσφαιρα στην ομιλία Τζανακόπουλου στην Κατερίνη – «Φασισταριό» και “πόρτα” σε δημοσιογράφο

Άκρως επεισοδιακή αποδείχθηκε η παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Η ατμόσφαιρα «μύριζε» μπαρούτι από νωρίς.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών, ενώ μια νεαρή γυναίκα που κατάφερε να μπει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κατερίνης, διέκοψε την ομιλία του, λέγοντας του «εσείς σπείρατε τη διχόνοια» και «προδότες είστε».

[read4more]

Πριν φτάσει στην εκδήλωση ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, είχε προκληθεί ξανά ένταση, όταν περίπου 250 άτομα είχαν μαζευτεί κοντά στο σημείο της συγκέντρωσης, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, φώναζαν συνθήματα περί «προδοτών» αλλά και για τη Μακεδονία, διαφωνώντας με τη λύση στο Σκοπιανό. Έγιναν εννέα προληπτικές προσαγωγές.

Όσοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν «φασισταριό», όπως τους αποκάλεσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης. Ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης ήταν παρών στην εκδήλωση όπου μίλησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Παίρνοντας το λόγο, ο Χρ. Γιαννούλης αποκάλυψε το λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να είναι υποψήφιος του κόμματος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρόνων, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα», είπε.

Ένα ακόμη επεισόδιο της χθεσινής βραδιάς ήταν και η απαγόρευση να περάσει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Κατερίνης η δημοσιογράφος του «Οδηγού Πιερίας και του «Ράδιο Ενημέρωση», Μαρία Νικολαΐδου. «Είστε ανεπιθύμητη διότι έχετε απειλήσει κόσμο και κοσμάκη» της είπε ένας άνδρας που της απαγόρευσε την είσοδο στην αίθουσα. Η ίδια φυσικά εκνευρίστηκε από το γεγονός πως της απαγορεύτηκε η είσοδος. «Αν έχω απειλήσει να μου κάνετε μήνυση», του είπε.

Μιλώντας σε άλλους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο και μοιραία απόρησαν γιατί της απαγορεύτηκε η είσοδος, η δημοσιογράφος απέδωσε την… «πόρτα» στο γεγονός πως «γιατί δεν τους κανακεύω, γιατί δεν είμαι υπέρ τους, γι’ αυτό είμαι ανεπιθύμητη. Τους κυρίους τους ενοχλεί γιατί δεν τους χαϊδεύω», είπε. Υποστήριξε δε ότι ενώ είχε ανακοινωθεί ότι η συγκέντρωση θα ήταν ανοιχτή, είχε το δικαίωμα να μπει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πώς φτάσαμε στη διπλωματική κρίση με τη Βεγγάζη: Η άστοχη επιλογή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, το «παζάρι» Χαφτάρ και το αμείωτο «τσουνάμι» μεταναστών
«Γαλάζια» στελέχη, επεσήμαιναν γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και Μετανάστευσης δεδομένου ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε επιλέξει να επισκεφτεί πρώτα στη Βεγγάζη
Ο Χαλίφα Χαφτάρ 2
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 11
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142