Πολιτική

Μήνυμα Δένδια για τα 82 χρόνια από τη γερμανική εισβολή στην Ελλάδα με αιχμές κατά Κασιδιάρη

Ο Νίκος Δένδιας έκανε αναφορά σε μήνυμά του στην συμπλήρωση 82 χρόνων από την γερμανική εισβολή στην Ελλάδα, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς έριξε και τα καρφιά του κατά του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε – «φωτογραφίζοντας» την προσπάθεια του Ηλία Κασιδιάρη να κατέβει το κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές – ότι είναι «αδιανόητο να διεκδικούν σήμερα την ψήφο του ελληνικού λαού νεοναζιστικά μορφώματα».

«82 χρόνια από την εισβολή της ναζιστικής Γερμανίας, την οποία ακολούθησε η Κατοχή, με τραγικές συνέπειες για την Ελλάδα, σε ανθρώπινες ζωές και υποδομές», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Αδιανόητο να διεκδικούν σήμερα την ψήφο του ελληνικού λαού νεοναζιστικά μορφώματα», προσθέτει ο Νίκος Δένδιας, ρίχοντας έμμεσο καρφί για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για Νίκο Ανδρουλάκη: Για ακόμη μία φορά επέλεξε την οδό της στείρας αντιπολίτευσης, χωρίς επιχειρήματα
Οι επικείμενες εκλογές το 2027 παραμένουν η επίσημη απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις συχνές αναφορές για άμεση αλλαγή κυβέρνησης, τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές
Μέγαρο Μαξίμου 2
Κώστας Τσουκαλάς: Η Ελλάδα δεν πρέπει να βρίσκεται στην ουρά των εξελίξεων που επιβάλλει η εξωτερική πολιτική της ΝΔ
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι οι δράσεις της Ελλάδας σε κρίσιμα ζητήματα διεθνούς διπλωματίας μοιάζουν να περιορίζονται, ενώ η Τουρκία προβάλλει ενισχυμένη
Κώστας Τσουκαλάς