Πολιτική

Μητσοτάκης για Ράνια Αντωνοπούλου: “Η χώρα χανόταν κι εσείς περνάγατε ρουσφέτια” [vid]

H Ράνια Αντωνοπούλου αποτελεί παρελθόν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη για το επίδομα ενοικίου.

Ράνια Αντωνοπούλου… γιοκ για το κυβερνητικό σχήμα, ωστόσο η πολιτική αντιπαράθεση δεν λέει να… κωπάσει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την υπόθεση με το επίδομα ενοικίου, χρηρισμοποιώντας “βαριές” εκφράσεις.

Τι είπε ο Μητσοτάκης για την Ράνια Αντωνοπούλου

Η επίθεσδη ήρθε από το βήμα της Βουλής, κατά την διάρκεια της ομιλίας του αρχηγού της ΝΔ σχετικά με το σχέδιο Νόμου του υπουργείου Παιδείας με τον εξής τίτλο: “Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και άλλες διατάξεις”.

[read4more]

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το νόμο ο οποίος επέτρεψε στην κ. Αντωνόπουλου και στο σύζυγό της κ. Παπαδημητρίου να παίρνουν μηνιαίο επίδομα 1000 ευρώ, την ώρα που διαθέτουν όχι μόνον μεγάλη περιουσία, αλλά και άλλη κατοικία στην Αττική“.

Και συνέχισε: “Η σχετική διάταξη ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου 2015, μαζί με το τρίτο μνημόνιο. Η χώρα χανόταν κι εσείς περνάγατε ρουσφέτια. Oι πολίτες πλέον το γνωρίζουν πολύ καλά: Δεν υπήρξε ποτέ κανένα ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς“.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, ανήρτησε την “επίθεση” αυτή και στον λογαριασμό του στο Twitter.

Δείτε τις αναρτήσεις

Επίθεση και για το νομοσχέδιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, δεν στάθηκε μόνο στην Ράνια Αντωνοπούλου. Αυτό, άλλωστε, αποτέλεσε μια… παρένθεση, κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του. Μετά από αυτή την παρένθεση, λοιπόν, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το επίμαχο νομοσχέδιο.

Click4more: Το τηλεφώνημα του Τσίπρα πριν την απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπουλου από την κυβέρνηση

Συγκεκριμένα τόνισε: “Φέρνετε ένα νομοσχέδιο απροετοίμαστο. Τρέχετε να προλάβετε τα μηχανογραφικά δελτία των φετινών τελειοφοίτων Λυκείου, διότι απλά ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για φέτος. Γράψατε όλο το νομοσχέδιο στο πόδι προσπαθώντας να μαζέψετε ψήφους.

Χρειαζόμαστε αυτόνομα και αυτοδιοίκητα ΑΕΙ, όχι παραρτήματα του Υπουργείου Παιδείας. Και φυσικά χρειαζόμαστε ανοιχτά και ασφαλή πανεπιστήμια και όχι προστατευόμενα γκέτο κουκουλοφόρων”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ζωντανά όσα λέει ο αρχηγός της ΝΔ από το βήμα της Βουλής

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αντόνιο Κόστα: Σταθερότητα, ανάπτυξη και ανθεκτικότητα οι προτεραιότητες
Όπως αναφέρει ο Έλληνας πρόεδρος του Eurogroup, εξετάστηκε, επίσης, ο τρόπος με τον οποίο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και το Eurogroup μπορούν να εμβαθύνουν περαιτέρω την καθιερωμένη συνεργασία τους
Ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, Κυριάκος Πιερρακάκης με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Πιερρακάκη και του ευχήθηκε να αποτύχει στο έργο του στο Eurogroup
«Από την ΠΑΣΠ της ΑΣΟΕ ,στην αυλή του Σημίτη, μετά στο γραφείο του Παπανδρέου και ύστερα στην άυλη του Βενιζέλου κλείνοντας τον πασοκικό του κύκλο ανέλιξης», γράφει μεταξύ άλλων
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Πιερρακάκη και του ευχήθηκε να αποτύχει στο έργο του στο Eurogroup 22
Παύλος Μαρινάκης: «Η Ελλάδα του φραπέ ανήκει στο παρελθόν» – «Ο κ. Ανδρουλάκης πήγε να παίξει το παιχνίδι της κουμπαριάς»
«Τουλάχιστον ας πάρει το μάθημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη σημερινή ημέρα, ότι πολιτική με οικογενειακή ή ευθύνη της κουμπαριάς δεν γίνεται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης