Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Κατέθεσε πρόταση μομφής για τον Πολάκη! video

Μητσοτάκης
Φωτογραφία από: Youtube

Ο πόλεμος… ξεκίνησε!
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέθεσε την πρόταση μομφής εναντίον του Παύλου Πολάκη.
Σφοδρή επίθεση με το καλημέρα. “Αξίζετε καλύτερα από τον κ. Πολάκη” είπε ο αρχηγός της ΝΔ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν έλειψαν οι “βαριές” κουβέντες για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
“Απάντησε” ήδη η κυβέρνηση. Δείτε βίντεο με όσα συνέβησαν στην Βουλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε με… φουλ επίθεση, κατά την διάρκεια κατάθεσης της ομιλίας του για την πρόταση μομφής εναντίον του Παύλου Πολάκη, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.

Δευτερόλεπτα πριν πάρει τον λόγο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ΝΔ είχε… προϊδεάσει, με ένα βίντεο που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο Twitter.

Στο βίντεο εναλλάσσονται οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη, ενώ ως ηχητική “επένδυση” έχουν επιλεγεί δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει ο Παύλος Πολάκης κι έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

“Ο Πολακισμός είναι φασισμός” αναφέρει το σχόλιο της ανάρτησης, ενώ στο βίντεο τονίζεται: “Πολάκης=Τσίπρας. Ως εδώ! Η Νέα Δημοκρατία καταθέτει πρόταση μομφής κατά του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη“!

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν με την επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή με την ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, βγάζοντας στην δημοσιότητα και το ΦΕΚ του διορισμού του.

Μια υπόθεση που έφτασε μέχρι και τους… Financial Times.

Πετάει το γάντι στους κυβερνητικούς βουλευτές ο Μητσοτάκης!

Ο αρχηγός της ΝΔ, στην ομιλία του, απευθύνθηκε στους κυβερνητικούς βουλευτές. Ονομαστικά μάλιστα στον Νίκο Φίλη, ο οποίος δημοσίως είχε “αδειάσει” τον Παύλο Πολάκη, αλλά και στους ανεξάρτητους βουλευτές που συντάχθηκαν πρόσφατα με την κυβέρνηση.

“Το ερώτημα λοιπόν αφορά εσάς, αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε κι εσείς Πολάκηδες; Γιατί αυτό τελικά θα φανεί από την κοινοβουλευτική διαδικασία που αρχίζει σήμερα. Θα σας το πω όπως το αισθάνομαι, κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι και εσείς αξίζετε καλύτερα…” είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ.

Ο Μητσοτάκης κατέθεσε πρόταση μομφής εναντίον του Παύλου Πολάκη – Δείτε την ομιλία του

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Ξάνθη, συνεπώς εκπροσώπησε στην Βουλή την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρός της, Γιάννης Δραγασάκης.

Δείτε ζωντανή εικόνα από την Βουλή

Η διαδικασία στην Βουλή μετά την πρόταση μομφής

Εδώ να υπενθυμιστεί πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη ανακοινώσει πως θα μετατρέψει την πρόταση μομφής εναντίον του Παύλου Πολάκη σε πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση.

Όπερ και εγένετο, αφού την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας εναντίον του αν. υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη εκ μέρους του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και την μετατροπή της σε πρόταση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, εκ μέρους του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γίνει η τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις