Πολιτική

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Με ποντιακές λύρες, την ελληνική και την ποντιακή σημαία το αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας η εξόδιος ακολουθία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Ο εκλιπών, ο οποίος ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χαραλαμπίδη, είχε έντονο το Ποντιακό στοιχείο, καθώς ήταν αυτός που πρωτοστάτησε το 1994 στην υιοθέτηση από τη Βουλή, της αναγνώρισης της 19ης Μαΐου ως Ημέρας Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Για τον λόγο αυτό, το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την Ελληνική και την Ποντιακή σημαία, ενώ το πλαισίωνε αντιπροσωπεία από Ποντιακά σωματεία της Αθήνας και λυράρηδες.

 

HARALAMPIDIS EUROKINISSI

HARALAMPIDIS EUROKINISSI

Η οικογένεια αντί στεφάνων ζήτησε στήριξη για την ανοικοδόμηση της μικρής εκκλησίας του χωριού του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, η οποία κάηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές στον Έβρο.

HARALAMPIDIS EUROKINISSI

Το «παρών» στο στερνό αντίο στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη έδωσαν αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

HARALAMPIDIS EUROKINISSI

HARALAMPIDIS EUROKINISSI

Επικεφαλής, ο πρόεδρος του κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης, ο γραμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Κώστας Λαλιώτης, οι βουλευτές Παύλος Χρηστίδης και Δημήτρης Μάντζος.

HARALAMPIDIS EUROKINISSI

HARALAMPIDIS EUROKINISSI

HARALAMPIDIS EUROKINISSI

Επίσης, παραβρέθηκαν ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, οι πρόεδροι της ΓΣΕΒΕΕ και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Γιώργος Καββαθάς και Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, καθώς και πλήθος κόσμου.

φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Την Τρίτη στη δεξίωση Τραμπ και ραντεβού με Ερντογάν στη Νέα Υόρκη ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ
Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη για να μετάσχει στις εργασίες και τις επαφές της 80ής Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη 4
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος