Πολιτική

Μνημόνιο 3: Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης το υπέγραψε… δυο φορές! (ΦΩΤΟ)

Όχι μία, αλλά... δύο υπογραφές έβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, στο τρίτο μνημόνιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος!

Την αποκάλυψη πως έχει υπογράψει το μνημόνιο 3… δύο φορές έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του Skai.

Ο λόγος ήταν καθαρά διαδικαστικός, κάτι όμως που αρκούσε για να τον… πειράζουν οι φίλοι του, όπως ο ίδιος τόνισε!

Γιατί όμως υπέγραψε το μνημόνιο… δις; “Ο κύριος Τσακαλώτος έφυγε αοό την Βουλή γιατί έπρεπε να πάει στο εξωτερικό και είχαμε αγχωθεί για να ψηφιστούν τα μέτρα. Όταν λείπει ο υπουργός Οικονομικών, ασκεί καθήκοντα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κι έτσι ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά το υπέγραψα και αντ’ αυτού”, είναι η απάντησή του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 2
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 134
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4